Така, откъде да започна....
1 - Crack-а не работи.
--------------------------------------------
crack for winXP pro 2600 *FINAL*
FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8
-after install replace the winlogon.exe
-reboot in safe mode and run reset2.exe and pop-up.bat
-the crack WORKS for 14 days evaluation and 180 days time limit
-100% working
Ben
WinXP TIME-LIMIT Workaround v3 (All-In-One) by #ORiON
Brought to you by Ben
---------------------------------------------
Всичко тва е много добре, обаче не ми стажа ясно кога точно трябва да се сложи winlogon.exe, и защо като го сложа след рестарт ми дава син екран и се рестартира.
Сложих reset2.exe и pop-up.bat. След тва си върнах оригиналния winlogon.exe. От цялата работа остана един БАТ файл в STARTUP. Някой да е навсно дали въобще може да се краква тва нещо? Версията е 2600 Проф.
Кофти е, че ако нещо се скапе този път губя цялото с:, защото е NTFS.
2 - Сложих TWEAK-XP. Много хубава програмка. Обаче може да се пуска само 50 пъти. Някой да е попадал на крак за нея?
3 - В 3dMark 2001 Bump Mapping и Point Spirites хълцат. Не сече, а хълца периодично. И на онова 64 килобайтовото демо пак хълцаше. Но се оправи от самосебеси. Не е лошо да знам защо е правило така, за да мога следващия път да го оправя веднага.
Освен това на Point Spirites ми даде 5.1 MSpires, a преди дава6е над 10-15
4 - Norton Utilities 2001 категорично отказа да работи. Да си търся ли 2002???
5 - SoundForge 5.1 абсолютно не можа да се инсталира на NTFS дяла. Сложих го на ФАТ32 и след това го преместих, и сега долу горе върви.
6 - Samplitude Studio 6.0 не може да работи на 24бита, камо ли на 32. Под 98СЕ работеше идеално на 32бит. Сега карам временно на 16бит звук и processing.
7 - За какъв по дяволите монитор е направено това XP????? Иконите са поразително огромни. Как мога да му кажа да ми ги показва нормално във всички папки, а не поотделно да превключвам от Tiles на Icons за всяка папка.
8 - Разбрах, че вече има официално SP1 за ХР. От къде мога да си го дръпна.
9 - След всеки изминат час показателите, които Sandra дава падат. Memory Benchmark ми показва със 40-50 МБ/С по малко. Най-зле е при Multimedia Benchmark, където резултата е с 700 по-малък спрямо 98.
От друга страна открих неподозирана сила в дисковата ми система. Вижте сами...
http://www.artistcollaboration.com/u...RA_RAID_XP.jpg
Иначе не е зле. С малко зор си подкарах повечето хардуер с драйвери за 2000. Вече спокойномога да пиша на BG, защото преди кирилицата ми прецакваше драйвера на тракбола. За тва може тук там да има объркани буквите:
в със ж
ж със й
ъ със а
и да има иа вместо я и такива работи. То се забравя бързо...
Целия XP не е забивал все още - 4 дни. Обаче забелязах извесни проблеми с триенето на много и големи файлове. Например търся temp*.wav. Oбикновенно намира много. Като ги изтрия експлорера се замисля и не спира - т.е. NOT RESPONDING.
Темите и онези другите за цветовете не работят.
Абе кво става тук? Нещо не могат да се слагат картинки...
Редактирано от - LordOfEvil на 23/11/2001 17:38:25