Здравейте.Искам да ви кажа първо,че от една седмица се опитвам да си кача какви ли не кодеци,за да ми тръгнат филмите... Събрал съм към 30 вида кодеци,и всичките сам ги качвал обаче филма ми не тръгва и н е тръгва. Та до вчера когато ми заби Windows XP Pro и не знаех какво да правя...? За това дадох формат c: и изтрих всичко... Само на д: ми остана информацията (аз така опражям проблемите) ;-))) Та Днес си инсталирах нова система обаче пак пробвах да инсталирам разни кодеци.. Защото много ми се гледат тези филми. Аз съм от един малък град и тук са малко хората които разбират да не кажа,че се броят на пръсти... И днес както си инсталирам кодеци ( не че знам кои да инсталирам просто карам на ред) и изведнъж ми изчезна звука ??? И направих нова инсталация на тези драйвери за звуковата карта обаче пак нищо не стана??? И сега не знам какво да правя.. Нямам звук ;-))) Кажете ми какво да правя знам,че вие сте хората които можете да ми помогнете,няма кой друг. Да ви питам и за това значи като ми се преебе windows-a, и не става да влезна в SAFE MODE съм чувал че се използва една дискетка Win Start Up ,аз си давам формат със Win 98 Start Up дискетка обаче не знам дали и тя ще свърши работа за да си оправя ако ми се скапе Windows-a.Та въпроса ми е какво се прави с тази дискетка и как??? Ами това са ми въпросите... Надявам се да знаете отговорите на въпросите и да помогнете... 4ао