Всичко работи 6, освен когато местя "_". Тази чертичката където пише буквите(извинете не знам как друго да го кажа)много бавно се мести. Ако имам да избирам от цял ред менюта - например от най-готното до най-долното отнема много време. Как мога да го направя по-бързо да се движи.
Като начало опитай десен мишкобутон на My Computer, избери от менюто Properties, табче Advanced, после най-горния бутон "Settings" (мисля, че се отнасяше за Performance). В новия прозорец избери опцията "Adjust for best performance", но имай предвид, че голяма част от визуалните ефекти ("шаренийки" и анимации) ще се изгубят и XP-то ти ще заприлича на Win2000.
Ако не искаш това - избери Custom и си преценявай кои от опциите долу да оставиш активни и кои - да дезактивираш.
По принцип, системата ти е слабичка за WinXP "в целия му блясък" [8D]
Sorry, човече, това, което съм написал, естествено, не е от особено значение за DOS-приложенията (не съм догледал, че проблема ти е точно такъв). Щом се прибера в къщи, ще погледна опциите там - помня, че имаше нещо за използването на паметта, за да ти дам някакъв свестен съвет - тук съм с Win2000, а не с ХР.
зареди dos от дискета и стартирай програмата. ако и тогава е бавно тогава причината е в скоростта на repeat-а, която се дефинира още в bios-a. ако обаче се е "оправило", ще търсим разрешение в самия win xp
от биоса ( в биос се влиза като включиш компютърас - помпиш веднага Del. , параметрите се променят с ш"+" , "-" , или Page down / Page Up ) опцията е Typematic Rate Seting Мисля че бе в Advanced ( втората опция в биос )- даваш на първото Енейбъл , после второто е 6 - променаяш го на 30 , и третото е 250 - оставяш го на 250