имам странен проблем.когато пусна някои филм na windows mediata ми го дава на обратно демек надолу с главата.
имам странен проблем.когато пусна някои филм na windows mediata ми го дава на обратно демек надолу с главата.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">имам странен проблем.когато пусна някои филм na windows mediata ми го дава на обратно демек надолу с главата.
<div align="right">Originally posted by div4o999*-*16/07/2004*:* 11:28:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Безразборно качване на кодеци говори ли ти нещо? Омотал си кодеците. След, като пусниш филма, долу в тея има една икона на кодека, с десен клавиш отваряш контекстното меню и махаш отметката за обръщане на картината.
ако ползваш divxg400 (малко синьо телевизорче в tray-a) избираш именно него от контекстното меню и на Picture избираш от Force vertical flip този flip, който ти върши работа
Същият проблем съм виждал два пъти при Nimo codec pack. И нямаше оправия - някои филми все си почваха така. Може и при други кодеци да е така.
Аз си идвам на мойта си приказка, но да ти кажа: вчера усетих, че новият филм за вампирите (забравих му името), Ридик и Спартанец не вървят или насичат много яко. Махнах повечето кодеци и оставих само царете на кодеците в последната им версия - Ace mega codecs pack professional и ffdshow. И нямам никакви грижи...
[quote]имам странен проблем.когато пусна някои филм na windows mediata ми го дава на обратно демек надолу с главата.
Сложи си MV2 Player и си свиркай.Малка инсталация .k litekodec i fdd Show.
Пробвайте VLC media player, отваря почти всико без да са нужни декодери, също свалени наполовина филми и т.н. рАботи дето WMP, Winamp, BSPlayer и др. въобще не зацепват.
http://www.videolan.org/vlc/