Преди време имаше страхотна кирилизираща програма - Bullet.
чух че има версия 3.0, но немога да я намеря.
Някой може ли да помогне?
-----------------
thats all folks
Преди време имаше страхотна кирилизираща програма - Bullet.
чух че има версия 3.0, но немога да я намеря.
Някой може ли да помогне?
-----------------
thats all folks
bullet... tva ne beshe li kurshum we?
DIL... pewdpolagam ne iskash da si namerish kurshuma)
dimbo... moi li i az da q porazgledam 4e sum q vijdal posledno mnooo otdavna... puk i nqkoi ideiki moga da vzema...
предполгам че хората които са писали програмката
са имали предвид точно това: действа като куршум за Windows-a
ако не я ползваш правилно
-----------------
thats all folks
mi to i vuv FlexType2K edna ot betite deto trugna sus spisanie PCWordld (mai) bqh napravil 1 glupava greshka i obshto vzeto beshe ruska ruletka dali shte imash windows sled restarta ili ne)
DIL... ako si se dokopal aide prati nasam na bedniq az da go razgleda tova)
dimibo ми прати bullet98 само за 95 и 98. не смея да го пробвам на Ме а за NT/2K/XP със сигурност няма да стане
-----------------
thats all folks
(((
okay de... ako se sdobiesh s neshto takova aide seti se i za mene)
bullet идва от BULgarian LETter. Актуалната версия е 5. Понеже MS педалите имат различни реализации на unicode и локализиращите модули за всяка тяхна ОС - BulLet е с отделни версии - за 95, 98, Me, NT4, 2000 и XP. Естествено има и комбо версия.
Досега само BulLet NT съм засичал, че прави малко мизерии, другите работят перфектно. Ползвам от '97 таз' кирилизация и съм доволен.
Понеже съм приятел с хората от SoftPlus, те ми я подаряват. Моля ви не искайте да я пращам на някого - не ми ще да си развалям отношенията с тях.
До колкото знам цената на пълната версия за всички MS OS е 50лв., но ако се съберат 3-4 мераклии, мога да уредя да си я купят за 25лв.