Някой пробвал ли го е? Аз сега го свалям. Чух, че и там нещо по firewalla-a е променяно. Някакви проблеми имали ли сте с него (Service Pack-а)?
Някой пробвал ли го е? Аз сега го свалям. Чух, че и там нещо по firewalla-a е променяно. Някакви проблеми имали ли сте с него (Service Pack-а)?
Досега е инсталиран на няколко машини от мои колеги и не е имало проблем.Машините си бачкат при яко натоварване и нито един не е дал фира, тай, че слагай смело.
Сложих го, екстра е. Новият firewall също е супер.
Но няма пач за темите за него. На някой да му е попадало нещо? Става въпрос за 1218?
Winbeta - www.winbeta.org
irc.winbeta.org
#winbeta
#winbeta-ads
Да уточним, за SP1 ли става дума, или за SP2 ?
за SP1 става дума, SP2 за 2003 скоро няма да има
Microsoft не са обявили на страницата си SP за 2003!!! Някой може ли да ме светне за каква пиратщина става дума, понеже и аз съм заинтересован?
Че е пиратщина, пиратщина е. Това е Build 1218. Някъде четох, че следващият Release ще е RC1, т.е. този се явява нещо като pre-RC1.
Може да се свали от IRC.
Нещо не мога да намеря build 1218!
Някой който го има би ли ми го upload-нал на сайт, моля!
http://zenet.powernet.bg:88/upload1.htm
Много благодаря!
Zetle, 370 MB, докато ги кача с 15 KB upload...
Свали го от IRC.
Аз пък го тегля от http://dlpchome.cnbb.com.cn/system/p...fre_pchome.zip със същата големина е ама не знам дали става дума за същия сървис пак.
Mи май е същият:
w2k3sp1<u>1218</u>x86fre_pchome.zip
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">за SP1 става дума, SP2 за 2003 скоро няма да има
<div align="right">Originally posted by Botzko® - 09/09/2004 : 09:07:14</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Sorry, за бой съм с това тъпо изказване... ама виж по кое време съм го писал, явно душата ми все още е спяла... честно, мислех си, че става дума за ХР, не съм дочел!