VanDan - имах SP1, сега съм на SP2 и пак нещо... [B)]
VanDan - имах SP1, сега съм на SP2 и пак нещо... [B)]
kafka - мисля, че няма катова дъно с Слот1 ревизия. Абсолутно същото ли е? Защото имам много големи съмнения относно това, че поддържа самп USB клавиатура (без да се засягаш. просто размишлявам)
Дъното подържа USB, DGP ти е дал правилното разположение на изводите. В BIOS-а няма опция за спиране/пускане на USB, т.е. то си е включено винаги. При мен работи без проблем, не съм качвал никакви допълнителни драйвери.
ПС: Всички дъна с чипсет i440LX, ZX или BX имат USB, независимо дали са AT/ATX или само АТX. Дори и по-новите пентиумски дъна с чипсет i430VX или TX подържат USB.
VanDan - спомена нещо за USB контролер на PCI карта. В моя случай стана ясно, че ми е изгорял USB контролера на дъното. Би ли ми казал някаква ориентировъчна цена на такъв аксесоар.
Говорих с едни приятели в София и те ми казаха, че в момента нямали информация за такива платки. Иначе при мен в Плевен имам в момента само Firewire платка(около 18-20лв), а USB имам само планка за свързване към дъното, но на теб не ти върши работа.
USB HUB 4xUSB ports, active - 14$
USB HUB 4xUSB ports 2.0, active - 20$
такива са цените в една от многото фирми (не казвам коя за да не правя реклама) но предполагам, че и във всички останали са приблизително толкова +- 2$
Благодаря на всички за голямото внимание. Възхищавам се как хора които не ме познават ми помагат... Благодаря Много още веднъж