Антивирусната ми програма засече вирус но неможе да се изтрие.Фаилът е с име regscan32.exe и опитвам да го изтрия под DOS но пак не става.Моля Ви помогнете ми.
Антивирусната ми програма засече вирус но неможе да се изтрие.Фаилът е с име regscan32.exe и опитвам да го изтрия под DOS но пак не става.Моля Ви помогнете ми.
директно ти копирам инструкции за премахване точно на твоята гадина:
1 >> Restart in Safe Mode: http://service1.symantec.com/SUPPOR...001052409420406
2 >> In Safe Mode, run HijackThis and check and "fix" the following entries:
O2 - BHO: NLS UrlCatcher Class - {AEECBFDA-12FA-4881-BDCE-8C3E1CE4B344} - C:\WINNT\System32\nvms.dll
O2 - BHO: CB UrlCatcher Class - {CE188402-6EE7-4022-8868-AB25173A3E14} - C:\WINNT\System32\mscb.dll
O2 - BHO: ADP UrlCatcher Class - {F4E04583-354E-4076-BE7D-ED6A80FD66DA} - C:\WINNT\System32\msbe.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Print Spooler] spools.exe
^^ find and delete "spools.exe", it is probably in c:\winnt\system32
WARNING: do NOT confuse it with C:\WINNT\system32\spoolsv.exe, a REQUIRED file!
O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O4 - HKLM\..\Run: [Spool Server Daemon] SPOOLSVD32.EXE
^^ Find and delete this file^^
O4 - HKLM\..\Run: [Winad Client] C:\Program Files\Winad Client\Winad.exe
^^ if "Winad Client" is in Add/Remove programs, remove it. If not, delete the Winad Client folder in c:\Program Files
O4 - HKLM\..\Run: [Windows Registry Scan] regscan32.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [Windows Registry Scan] regscan32.exe
^^ Find and delete regscan32.exe whereever it exists.
O4 - HKCU\..\Run: [Print Spooler] spools.exe
ако не стане по начина описан от "плаши ме" - пробвай с бут фром ЦД - format c: , format d: , ............... format UP to Z: !
- баца(работи) с гаранция!
zaphod, първо че nick-ът ми не се превежда така, и второ хайде стига с предложения от рода "чупя орехи с атомна бомба" - форматирането е първото убежище на некомпетентния и последното на разбиращия...