Моля ви, кажете ми как да накарам уиндолса да ми разреши да направя по-голям фаил от 4GB !
Моля ви, кажете ми как да накарам уиндолса да ми разреши да направя по-голям фаил от 4GB !
Проблема не ти е в Windows-a, а във файловата система, която при теб е FAT32. Трябва да си конвертираш дяла в NTFS.
Някъде бях чел, че може, но като не съм му обърнал внимание...
А иначе проблема временно съм го решил, като включих втори диск на NTFS и на него си направих файла.
Немога да конвертирам основния диск, защото имам втора операционна система-Win 98
С Partition Magic можеш да намалиш размера на основния си дял и да го направиш в NTFS. Изпробван е десетки пъти
само да не спре тока...
Следващият път инсталирай всяка операционна система на собствен й дял и разучи нещата за Boot manager-и има ги много и след време ще се убедиш, че са супер удобни
Другото правило което изглежда също не си спазил:
Слагай данните на отделен дял, който да не се използува от никоя ОС, така й гарантираш по-голяма сигурност
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С Partition Magic можеш да намалиш размера на основния си дял и да го направиш в NTFS. Изпробван е десетки пъти
само да не спре тока...
<div align="right">Originally posted by AdvIKAR*-*18/10/2004*:* 23:43:56</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Partition Magic и "спирането на тока"... Грррр!!! [!]
Още ме боли сърцето, откакто преди няколко месеца заради спирането на тока ми "замина" всичката информация на 120 GB Hard Disk - 90 филма, 7000 mp3-ки и толкова други неща...
Е, засега съм възстановил около 95 % от информацията която имах, но все пак: <font color="blue">Внимавайте като правите <u>такива</u> неща!!!</font id="blue"> []