Кажете, хора какво трябва да се направи един път завинаги за да може ХР - то да чете коректно всички fonts а не да гледам маймунки и секви такива подобни.
Кажете, хора какво трябва да се направи един път завинаги за да може ХР - то да чете коректно всички fonts а не да гледам маймунки и секви такива подобни.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кажете, хора какво трябва да се направи един път завинаги за да може ХР - то да чете коректно всички fonts а не да гледам маймунки и секви такива подобни.
<div align="right">Originally posted by izwerga*-*25/10/2004*:* 13:29:44</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
"XP-то" си чете коректно шрифтовете, при условие, че е инсталирана поддръжката за съответния език, като обикновено не е нужно нищо друго, освен дистрибутив на Windows. По темата има изписано много във форума, ако не се справиш с търсачката, кажи, ще ти дам линкове.
Предполагам обаче (поправи ме, ако греша), че имаш проблем с някое приложение, а не със самия Windows. Там нещата не са унифицирани, т.е. трябва да се следват различни процедури за различните приложения. Лично аз съм се сблъсквал с проблеми с кирилицата и с IE, и с MS Word, и с Dreamweaver, и с PageMaker, и с Corel Draw, и с AutoCad - навсякъде подходът е бил различен... Така че, кажи си болката малко по-конкретно.
Благодаря ви , стана ми ясно ,че не е лесна работата.Конкретно имам проблеми с разчитането на някои пощи , някой път с ICQ и с някои други които не си споням вече.
Явно майкрософт не ни обръщат достатъчно внимание на нас кирилизираните.
Я вместо Български в училищата да се учи най-напред Английски , при всички положения ще е по добре.