Сложих си NFS 7 - всичко мина като по вода на като стартирам играта вместа шрифт/букви/ има квадратчета и не можещ да напревиш нищо
с win 98 съм и системата ми отговаря на всички изисквания, че и отгоре
Сложих си NFS 7 - всичко мина като по вода на като стартирам играта вместа шрифт/букви/ има квадратчета и не можещ да напревиш нищо
с win 98 съм и системата ми отговаря на всички изисквания, че и отгоре
Ти пък къде си виждал играта Need for speed 7 има Need for speed Underground
pote ако наблягаш на такива подробности има Need for Speed: Underground - обръщай внимание и на главните букви и двуеточията това си е НФС 7 както и да се казва но не това е най важното
Проблема с НФС-то е че е локализирано за щатите и трябва да смениш някои настройки по Windows-а, темата вече е обсъждана много подробно и изчерпателно така че използвай бутончето "търсене" в горния край на страницата
благодаря ви момчета
а за търсенето - да го сложат така, че да става ясно, че е за форума
a da ama to4no tova ne e obsajdano a koto napravih regionalnite nastriki na US pak e taka
тогава пробвай във форума на датата там със сигурност съм го виждал, проблема е че ни спомням какво точно се правеше, едно от тъпите решения беше да видиш от някой къде кои бутони са и да ги запомниш , мисля че бяха споменали че проблема е с TNT2 видео карти но повече не се сещам