Напоследък компътарът ми тотално откачи без да шравя нищо се рестартирам сам сканирах с 3 антивирусни но нито една не засече вирус от какво може да се получава това ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">би ли ми обяснил как да завъртя единствен модул памет през всички слотове?
<div align="right">Originally posted by wiseacre - 20/12/2004 : 16:55:57</div id="right">
Ами в момента би трябвало да е на първия, а ти трябва да го сложиш на останалите и да пробваш тогава. Какви са ти процесора и дъното? Инсталирай си Motherboard Monitor или си изтегли от сайта на производителя на дъното софтуер за мониторинг на напрежения, температура.
Дъното е AbitKG7-RAID.Процесор AMD Athlon XP 1500+.Платката RAM трябва непременно да е на първия слот,иначе компа не зарежда и дава съобщение с по-горното изискване.
Ако е хардуерен проблем най-вероятно е от захранването, вероятността да е процесор, видео или памет е далеч по-малка понеже при проблем в тях би трябвало да блокира а не да рестартира(поне за по новите хардуери).
Въпреки всичко мисля че има проблем с някой драйвер на windows или някоя нова програма или нова версия на такава която използваш от дълго време, самият факт, че linux работи стабилно говори за софтуерен проблем.