kato iskam dostyp do niakoi ot obiavenite mrejovi ustroistva na drugite pc-ta v mrejata mi, pc-to mi se restartira vnezapano
ot kvo moje da stava taka?
no pain - no gain
kato iskam dostyp do niakoi ot obiavenite mrejovi ustroistva na drugite pc-ta v mrejata mi, pc-to mi se restartira vnezapano
ot kvo moje da stava taka?
no pain - no gain
Vij dali si inastaliral niakakva programa koiato ti e slojila niakakuv driver za mrejata
primerno Az imah sushtia problem sled instaliraneto na Commview 2.5 kato pochneshe da nabira modema mi se restartirashe computera deinstalirah go i se opravi....
http://www.rootbg.com
Имах долу-горе подобен проблем. И на мен ми се рестартираше PC-to, само че когато пуснех find на единия дял от харда, по-късно открих грешка по харда форматирах го и записах после инфото отново и проблема изчезна. По-късно докато се ровех из XP-to видях някъде пишеше "Automatically restart" или нещо подобно беше. Едва ли ще реши изцяло проблема но поне ще видиш какво се случва... м да открих къде е но май т'ва е за друго, виж все пак.
System Properties --> Advanced --> Startup And Recovery, Settings --> System Failure, Automatically Restart
Edited by - EX-DJ на 17/01/2002 23:48:34