Става въпрос за лаптопа на братовчедка ми (8 год.) - Pentium 4, 3.20 Ghz; 512 Mb RAM; Windows XP Home Edition, SP2.
При "лог"-ване, на "Welcome Screen", излиза една табела с брояч (30 сек.), на която пише:
"Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security right or a corrupt local profile. If this problem persists, contact your network administrator.
DETAIL – An I/D operation initialed by the registry failed unrecoverable. The registry could not read in, or write out, or flush one of the files that contain the system’s image of the registry."
След това се появява пак същия прозорец, но с друг надпис:
"Windows cannot find the local profile and is logging you with temporary profile. Changes you make to this profile will be lost when you log off."
На лаптопа има инсталирани предимно игри, освен това и Nero 7, IrfanView, Picassa, Office 2003, драйвери за Blutooth... и друго не ми е направило впечатление. Даже мисля, че няма и допълнителен кирилизатор. Има и виртуален диск с GTA ІІІ. Не се ползва интернет.
Не знам какво е пипала, и тя не знае (не помни или не казва), но е недоволна, че й изчезнала папката "Games" от десктоп-а и не може да си играе.
Ако ви е нужна още информация - питайте.
Някой сблъсквал ли се е с този проблем? Имате ли идея как да възстановя account-a й, че не ми се мисли от къде ще търся да й инсталирам всички игри наново (ако се наложи преинсталация)?
Предварително благодаря на всички отзовали се!