До онзи ден служебния ми компютър беше с Windows XP Proffesional SP2. Проблемът беше че се зареждаше за 10 мин.* и се изключваше за 15* /по часовник/. От три месеца събирам кураж да го преинсталирам и този миг настъпи вчера. Инсталирах Уиндолса, той си дръпна сървис паковете /включително и SP2/ и* даже си ги инсталира и настъпи трагедията... Сега всичко работи супер гладко с изключение на факта, че през определен интервал /може и през 2-3 секунди, може и по-нарядко/, компа замръзва, всичко спира да реагира /мишка, клавиатура, екран/ и после се съживява като си наваксва заспиването - мишката отива там, където си я "преместил" по време на заспиването, клавиатурата си изписва каквото си трябва и така.
Най-интересното е, че и предишната инсталация съм я направил по същия начин, от същите дискове, а тогава нямаше такъв проблем. За по сигурно пак форматирах дяла, инсталирах уиндолса и веднага след него сложих SP2. Същата кретения се повтори.
Надявам се, някой да да може да ме светне от какво се получава това спиране и дали има вариант да се елиминира. За което от своя страна ще бъда много благодарен*