Резултати от 1 до 8 от общо 8

WMP 6.4 + DivXG400 2.7 problem

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2001

Четох дискусията в този форум за най добрия медиа плеър и реших да си дръпна DivXG400 v.2.7. Инсталирах го. Като пусна някой филм и вляза в Properties/advanced/и вляза в настройките на DivXG400 после където и да бутна и се опитам да променя нещо, виндовса ми дава "This proram perform ilegal operation..", а на детайс ми обяснва че mplayer2.exe бил виновен за това и ->close. насочете ме за причината на проблема. Забравих да каже че и като отворя от properties/advanced и настройките на DivX 4.11, пак ми дава съобщението "This proram perform ilegal operation..." и ме изхвърля. Сложил съм последните драйвери на катата си Ati all in wonder rage 128. Micro DVD си бачкаше нормално.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Ако го ползваш, само заради субтитрите - махни го. Ползвай си Микро-то, справя се даже по-добре. Ако ли пък държиш да го имаш, инсталирай си по-стара версия. Принципно и тази върши работа, ама е още бъгава.

При мен, като я инсталирах и филмите тръгнаха като слайд шоу - кадър за сек. и я махнах. Сега си гледам с Микрото и всичко ми е на 6.

BROUGHT TO U BY MSAN

4. Тук е от
    Dec 2001

Реших да пробвам DivXG400 щото четох, че можела да разтяга картината без да запазва съотношението H/W. По някога картината на филмите има височина около половината от екрана и това нещо на 15" монитор дразни. Като увеличиш малко само височината и поорежеш отстрани картината изглежда добре и мадамите са стройни. Има един KoalaFilmPlayer, който имаше възможност за разтягане на картината, без запазване на aspect ratio, ама и той много бъгав бе, пък и крак не можах да му намеря. С MicroDVD-то не може да се направи това. Има там нещо pan scan, ама все орязва от картината. Медия плеъра ми се струваше най-стабилен, за това реших да опитам DivXG400.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Drupni si Zoom player, toi gi ima vsi4ki vyzmozhnosti za zoom, s ili bez zapazvane na syotno6enieto, kakto po h, taka i po l. Az sym s nego i sym mnogo dovolen. Ne ti trjabva Micro DVD, probvah go, no Zoom player e po-dobyr. Eto i link:

http://pisho.net/dvdgenie/zplay240.exe

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

trastikata toia zoom player kak da mu pusna subtitrite kato mi gi dava inactive t.e. ne mogat da se pusnat ....

http://www.rootbg.com

7. Member
    Тук е от
    Apr 2001

mitkom: shto ne probvash s nqkoq ot po malkite versii.. az sym s 6.2 ili neshto takova i nqma problemi s WMP.. ako pak ti dava taka znachi problem s WINDOWS

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Abe maikata mu e chovek sam da si napishe player..

Ot vchera pochnah i mislia do dva dena da e gotov....

http://www.rootbg.com

10. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ivane, ne ti dava subtitrite, zastoto iska da se instalira filtyra DirectVobSub(vizh v Readme.txt), no e po-dobre bez nego. Az polzvam DivX G400.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. BIG FAT PROBLEM :(
    От roL4xX във форум ИГРИ
    Отговори: 10
    Последно: 20-04-06, 15:49
  2. WD - problem
    От connect във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 03-02-06, 09:58
  3. XP problem
    От paco във форум Windows
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-04, 14:18
  4. WIn XP Problem
    От LinuxLoader във форум Windows
    Отговори: 1
    Последно: 10-02-03, 01:06
  5. problem s P4
    От mitak във форум Общ - хардуер
    Отговори: 19
    Последно: 29-04-02, 12:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе