Здравейте, при опит да активирам функцията hybernate ми излиза следното съобщение!!(WinXP+SP2)
Къде да търся проблема?
Здравейте, при опит да активирам функцията hybernate ми излиза следното съобщение!!(WinXP+SP2)
Къде да търся проблема?
Опитай с ctrl+alt+del да изключваш съмнителните и/или ненужни процеси като след всяко изключване опитвай да го Hybernat-ваш.
Ами аз започнах да го изключвам 4рез S3 standby(компютърът е изключен, а работи само оперативната памет). Изключително е удобно и по-бързо от hibernat-a!
А относно hibernat-a, пробвах още в началото да режа процеси, но нищо не се промени. Пак същата грешка!!
Даже файлът за hibernate в C:\(hiberfil.sys) го няма никакъв и изобщо не иска да го създаде!!
То това с hybernat-a е така още откакто донесоха компа в службата, но сега реших да се разровя защо не бачка. Явно обаче проблема възниква заради начина по който е инсталирана машината - като ACAPI-Uniprocessor PC. По този начин всяко устройство си има собствено IP което е хубаво, но доколкото разбрах функцията Hibernate не може да се използва при такава инсталация! Вместо нея може да се използва S3 Standby!
Ако не съм прав , моля поправете ме!!
тва програмка ли е или ?и откаде мога да си я сваля ако е програмкаПървоначално публикувано от g_velev
каде точно се настройва и каква работа върши?мерси предварително!Първоначално публикувано от Ско
Дадената функция оставя включено само захранването на RAM-паметта. Това позволява като цъкнеш копчето на компа той да светне и да тръгне моментално в състоянието, в което си го изключил. Ако обаче междувременно (докато компа е бил в състояние на изчакване) тока спре, информацията ще се изгуби и при последващото включване ще се осъществи нормалния процес по стартиране на системата. Функцията прилича на Hibernate, който откопирва съдържанието на RAM-паметта на харда и при включване връща информацията обратно в паметта, но Hibernate не зависи от наличието на захранване.
Функцийката се намира в BIOS (в него се влиза при стартиране на компа и помпене на Del, или друг бутон, псочен в упътването на дънната платка), в меню от сорта "Power Management Setup" -> "ACPI Standby State" или пък "Suspend to RAM" (може да се различава при отделните версии на BIOS).
След като поставиш съответната настройка в състояние "S3" и стартираш уиндоус, за да влезеш в този режим на изчакване просто цъкни на Start -> Shutdown -> Standby
Ае със здраве
е това не извърша ли същата работа като Обикновения си STand by??Първоначално публикувано от Ско