Цитат на: Pit в 26.01.2006, 10:55
Но имам още един въпрос! Защо се получава тази несъвместимост между XP и Win 2000
Сигурността на двата уиндоуса е на различно ниво. Предполага се, че на всяка по-висока версия са избягнати грешките от предходната. Все пак въпреки, че новите версии са с повишена защита, то тази защита се съгласува и със предходните версии заради СЪВМЕСТИМОСТТА. Хем е нужна по-висока сигурност, хем е нужна съвместимост с предходни версии и резултата е дребни проблеми от рода на 2000-->ХР и т.н.
Цитат
и как така всичко се оправи след като се активира Guest account?
Уау станаха два! Ами поради горното обяснение. Писал съм някъде из форума по този въпрос особенно за SID и т.н.
Цитат
Питам защото обичам като правя нещо да мога да си обяснявам какво точно правя и евентуално каква е грешката която пречинява това.В този случай нищо не мога да си обясня.
Ако трябва да го обясня в детайли, а не в общи приказки, както по-горе ще отнеме много време нещата са хем прости хем сложни, просто трябва да се спазват няколко правила и да се отчитат особенностите на различните ОС.
Цитат
Затова ще съм много радостен ако някой намери време да ми разясни това мое недоумение стига отговора да не е в една доста дебела книга!
Това е, радвай се сега, както си обещал по-горе ... yahoo