Az imam syshtiq problem. Pri men se poluchi sled kato updatevah driverite na dynoto - slozhih poslednite za momenta "VIA all in one" ili neshto podobno.
Rezultata e, che sega ne se zagasq a si stoi na Shutdown do bezkraj )
oshte ne sam mnogo siguren, no mislja, che namerih "VINOVNIKA". blagodarja za vashite
mnenija. sega konretno, zashtoto moje da e ot polza za vseki:
reshih, che edinstvenata nova programa, koiato zaredih e"Boot Magic".
deinstalirah ja, i instalirah otnovo win 2000, koito ima sobstveno bootmeniu.
"Boot magic" e edna sapatstvashta programa ma "Partition Magic", kojato e mnogo dobra, no izglejda, che bootmagic ne se ponasja s 2 Windowsa(win 2000 i win me), i ne iska da iskljuchva pc-to.
sega pri start poluchavam bootmeniu ot win2000 i moga pez problemi da izbiram win 2000 ili win me(i pc-to izkliuchva normalno).
radvam se, ako tazi info pomogne i na njakogo v badeshte.
izglezhda malko sam izbarzal, problemat ne e reshen, sega win 2000 izkljuchva normalno, no win me pak ne iska(v nachaloto dva-tri pati izkljuchiha i dvata).
kato posleden variant mislja da zaredja win me otnovo, no tova znachi da zaredja otnovo i win 2000, zashtoto toi trjabva da bade zareden vtori, za da se javi bootmenjuto na win 2000 i da moga da polsuvam i dvata win.
tai kato posledvashtata konfiguracia na win sas vsichki driveri, programi i t.n. e mnogo dalga i obremenitelna, osobeno za dva win,
ako njakoi ima oshte idei, kak da izkljucha win me normalno, molja da gi spodeli.