Re: Проблем с колони, микрофон и слушалки
и аз мога да предложа такива телефончета за 35лв с ддс - USB . Когато терсят на скайп звъни като телфон а като ти пишат или имаш пропуснато обаждане има една голяма лампа дето мига
Има бутончета за усилване намаляване изчакване....има си и стойка с гумени крачета... :)
няма дисплей обаче ...
Темата беше конкретна... не се отплесвайте !
Защо не опиташ когато се включат слушалките, дали звука на тонколоните не се изключва? Обикновено е така за повечето аудио устройства.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Защо не опиташ когато се включат слушалките, дали звука на тонколоните не се изключва? Обикновено е така за повечето аудио устройства.
A микрофона?
искам да кажа че нещо дето се прави за 3 минути го разискваме 2 дена - аз приключих
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
A микрофона?
Микрофона си го управляваш от Volume Control с чекване на боксчето.
Цитат:
Микрофона си го управляваш от Volume Control с чекване на боксчето.
Въпроса ми беше къде ще го включи, така че компютъра да разбере, че има вкл. микрофон.
Цитат:
Въпроса ми беше къде ще го включи, така че компютъра да разбере, че има вкл. микрофон.
В микрофонния вход :coolsmiley:, който задължително е изведен на панела на звуковата карта или на отделно панелче, ако звука е интегриран на дъното (както е в неговия случай).
Цитат:
В микрофонния вход :coolsmiley:, който задължително е изведен на панела на звуковата карта или на отделно панелче, ако звука е интегриран на дъното (както е в неговия случай).
Да де, :coolsmiley: ама в случая микрофонния вход на какртата е зает от колонките (включването в режим 5.1 заема и микрофонния вход и Line-In).
Цитат:
Да де,* :coolsmiley: ама в случая микрофонния вход на какртата е зает от колонките (включването в режим 5.1 заема и микрофонния вход и Line-In).
Лоша работа! Признавам, не го знаех това....
Ама и vast не взе да каже модела на дъното да не гадаем "на тъмно"...
Момчета, благодаря на всички за опитите за помощ, но явно никой от вас не се е сблъсквал с такава ситуация. Утре ще ходя при моята позната и ще гледам да измисля някоя шашмалогия на място, базирана на вашите предложения. Очаквах да има лесно и елегантно решение, но не... Жалко!
Още един път, благодаря на всички! :Super: