За по-смелите: registry.
Toва са опасни занимания, аз почиствам само с проверена от времето и изпробвана от мен програма. SM6
Аз пък ей така за оня дето духа не почиствам. Аз съм на мнение че трябва да се почиства само ако има някаъв проблем.
и аз съм доста доволен от систем механика... пробвал съм и с други, но съм съжелявал след това
Повечето програми заедно с регистъра отнасят и уиндоуса. След некъдърно почистване (дефрагментиране) на регистъра и рестарт, после няма никой, следва преинсталация, която в много случаи е най-добрия ускорител и чистач на регистри.
ползвам easycleaner и RegSupreme за почистване на регистъра, и NTREGOPT и RegCompact.NET за оптимизиране (по-рядко) - никога не съм имал проблеми с уиндоза; все пак трябва да се внимава..Първоначално публикувано от Lukan
Би ли уточнил кои са тези "повечето", за да бягаме далече от тях "като дявола от тамян"Първоначално публикувано от Lukan
Защото аз мога да допълня списъка от коректно работещи "чистачи на регистри" с още няколко - и тогава да видим кои са повече