Резултати от 1 до 10 от общо 10

Welcome screen (искане за клик на User name)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2003

Welcome screen (искане за клик на User name)

Здравейте!
    Вчера инсталирах една игра, The Davinci Code. След неодобрението на племенника ми, който играе игри, я деинсталирах. След като рестартнах компютъра забелязах, че в началото на логина (Welcome screen) ми поиска да кликна на User name. До сега не беше ми искало - бях свикнал да се логвам директно без да кликам на User name. Имам само 1 акаунт, на който нямам парола. После забелязах, че ми е дало и отметката в менюто на скрийн сейвъра, с която ми иска да се идентифицирам след деактивирането му (On resume, display Welcome screen) - с това се справих* . Търсих доста из компютъра и не успях да се справя с премахването на досадното логване. Търсих и във форума, но не открих сходна тема. Ще съм ви благодарен, ако някой ми даде съвет как да си направя user-a да се логва автоматично, без да изкарва welcome screen и да иска да кликам на акаунта си.

Благодаря Ви предварително.

2.  

3. silverfox
    Guest

Re: Welcome screen (искане за клик на User name)

В настройките на ScreenSaver-a не съм виждал такава настройка - виждал съм On resume password protected. Което е малко по-различно, от това което ти си мислиш. За да махнеш Wellcome screen-a натискаш Start / Run и в полето пишеш rundll32 netplwiz.dll,UsersRunDll . От появилия се прозорец избираш акаунта с който искаш а се логваш и махаш отметката Users must enter username and password. Даваш му Apply и като те пита за парола просто натискаш ОК. Това е.

4. Member
    Тук е от
    May 2006

ако си с Radeon видеокарта и си инсталирал .NET(необходим за каталист/софтмод драйверите) става така.

не съм мъчил да го махам - просто се примирих

5. Тук е от
    Dec 2003

@silverfox, благодаря ти много. Проблема се оправи. Относно On resume, display Welcome screen виж на скрийн шота как го пише при мен. С Win XP Pro SP2 съм.

@zaphodb - с Nvidia съм и нямам инсталиран .NET. При инсталирането на играта ме попита дали искам да ми го инсталира, но аз махнах отметката.

Благодаря Ви за съветите.

6. silverfox
    Guest

Много странно. Даже и при My pictures slideshow при мен си е "On resume, password protected". За пръв път го виждам по този начин.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Цитат Първоначално публикувано от silverfox
    В настройките на ScreenSaver-a не съм виждал такава настройка - виждал съм On resume password protected. Което е малко по-различно, от това което ти си мислиш. За да махнеш Wellcome screen-a натискаш Start / Run и в полето пишеш rundll32 netplwiz.dll,UsersRunDll . От появилия се прозорец избираш акаунта с който искаш а се логваш и махаш отметката Users must enter username and password. Даваш му Apply и като те пита за парола просто натискаш ОК. Това е.
    Въх, откъде го знаете това :-))
    Има ли начин да се изкара от другаде ?

8.  

9. silverfox
    Guest

Можеш да напишеш и control userpasswords2. Иначе най-близкото до него доколкото знам е Control Panel / Administrative Tools / Computer Managment / Local Users and Groups.

10. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от DarkRose
    Въх, откъде го знаете това :-))
    Цъкаш на по-долу прикачения файл и си "готов"
    Прикачени файлове Прикачени файлове

11. Member
    Тук е от
    Nov 2004

За автоматичен log-on май най-удобно е с TweakUI от пакета PowerToys, въпреки че не може да се сравнява по елегантност с вече предложените решения.

12. Тук е от
    Apr 2002

При инсталация на .NET Framework си създава един потребител, който не се вижда в списъка с потребители в логон рпзореца... Ако те дразни толкова че те кара да кликаш, изтрии потребителя на фреймуорка...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blue Screen
    От Z*E*W*A във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 27-12-12, 17:49
  2. "Screen Capture"-програма за "DOS Full Screen"-игра
    От IvO™ във форум Общ - софтуер
    Отговори: 11
    Последно: 05-02-07, 12:50
  3. Dos Full Screen
    От Samo във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 23-02-06, 10:20
  4. Отговори: 8
    Последно: 23-09-05, 15:05
  5. Отговори: 2
    Последно: 27-01-04, 22:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе