Резултати от 1 до 13 от общо 13

Problem s Win XP

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Problem s Win XP

Zdravejte, imam si scener acer 640P, pod 98 si raboti chudesno, pushka bih kazal. Dobre obache instalvam XP, slagam mu draiverite ot origilaniat CD rom, ili gi teglkia ot saita na acer.com i vse mi kazva che draivera mi ne bil otkril. N emislite li che e sramota sravnitelno nov scener da ne vurvi. PUk printera mi canon 1000 izosbshto ne shte da trugne, pak s origilani draiveri rabotia. Tolkova li mi e bugava versia na XP, kak mislite?

2.  

3. igg
    igg е офлайн

Тук е от
    Dec 2001

Problem s Win XP

А какви драйвери му слагаш под ХР? Ако няма изрично указани драйвери за ХР, то тогава трябва да ползваш такива за Win 2000 или в краен случай за NT.

Моят древен скенер работи с драйвери за NT /няма по нови /.

Така че , не ти е виновен Wimdows-а. Провери си драйверите.

4. YG
    YG е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2002

Problem s Win XP

Значи аз имам също "древен" скенер UMAX 1220P. За него пише че е несъвместим с W2000 /аналогично и с ХР/. Инсталирал съм software му и го ползвам. Иначе е забранен като устройство във win-a. Не е нормално но работи. Пробвай с последни еъзможни драйвери може и при тебе да се получи.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Problem s Win XP

Abe tva s driverite e goliama ludnica!Imam edin modem i za nego ne mogat da se nameriat driveri za XP.Slagam driveri za win2k i ne stava, a s driverite za NT 4.0 si varvi...Opitai s driveri i za win2k i za NT 4.0.

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Problem s Win XP

Blagodaria Vi, naj-veroiatno kato sum si vadil harda, kabelite sa se razmestili i zatova i dvete sa otkazali, no vse pak istinata e, che poniakoga zasichat. Evala na 98 pod koito vsichko vurvi, no neka da se poradvame i na XP puk kakvoto sabia pokaje

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Problem s Win XP

Zdravejte pak sum az, taka i tama sme na tema XP d aVipopitam dali sluchajno niakoi ne znae za moia stranichen efekt. Kato me dropi, a tova stava mnogo chesto, XP ne mi pozvoliava da vlezna v neta. Pishe mi smao veruiifyng user name & paswords...i az si chakam..chakam. Restartna li, vlizam za secundi. Moema si e universialen Rockwell 33.6 external PnP, 10x predvaritelno

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Problem s Win XP

V sveta na Windows, mnogo neshta niamat obiasnenie...

Vlizane-izlizane, i vsi4ko raboti. Kakvo po-prekrasno to tova?

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Problem s Win XP

Vig da ne si slogil log on the network.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Problem s Win XP

Zdravejtte. Bihte li bili taka dobroi da mi kajete kude e tozi "Log on to Network" v XP (kum CRASHOVERRIDE). Vhcra si preinstalnah XP, dropi me i poznajte..pak nemoga da vlezna. Toziput ne sum baral nikakvi nastroijki i si imam alibi heh

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Problem s Win XP

V control panel/administrative tools/event viewer

http://www.rootbg.com

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Problem s Win XP

Dobre de kagi kakva greshka ti dava.Moge i da ne e ot teb ami ot ISP-to ti.Vzemi ot niakoi drug akaunt i probvai.Moge da e ot centralata, ima dobri i skapani centrali.Moita centrala beshe mnogo gadna(293xxxx) ama az si smenih tela i sa niamam takiva problemi.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Problem s Win XP

Hiliadi blagodarnosti vse pak. 1 priatel mi dade negova versia na Xp, ne mi dava sushtiat problem, a kolkoto do avtomatichnoto iskane d avlezne v neta, vidiah che e ot 1 programa deto pomni parolite GAT ili neshto podobno, iztrih ia ot registrita, mahnah ia ot common files i sega disham spokoino. Drug 1 vupros me glojdi obache. Imam si 4 diala. XP mi monitoring vsichkite, ako mu vurna obraza, toi shet poturchili moia dial v koito sa mi novite dokumenti ot predi da si napravi toi obraz na tozi disk?

16. Member
    Тук е от
    Sep 2001

Problem s Win XP

293xxxx - ГАДНА ЦЕНТРАЛА? Че 292, 293 (сега 929, 928) са най-добрите централи в София!

BEWARE! INTEL INSIDE!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. BIG FAT PROBLEM :(
    От roL4xX във форум ИГРИ
    Отговори: 10
    Последно: 20-04-06, 15:49
  2. WD - problem
    От connect във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 03-02-06, 09:58
  3. XP problem
    От paco във форум Windows
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-04, 14:18
  4. WIn XP Problem
    От LinuxLoader във форум Windows
    Отговори: 1
    Последно: 10-02-03, 01:06
  5. problem s P4
    От mitak във форум Общ - хардуер
    Отговори: 19
    Последно: 29-04-02, 12:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе