не е спрянПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
не е спрянПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
ами -My computer ->десен бутон ->properties -> system restore -> Turn Off The System restore !
-> OK
За System Restore стана въпрос още в началото на темата.
Май повечето неща ти минават покрай ушите. И като те съветват хората да сканираш за вируси, вместо да подскачаш, че четвърти човек ти го казва, вземи спомени, че си го направила и нищо не е показало, или че изобщо нямаш намерение да го правиш. Щом 4-ти човек ти го казва явно си има причина.Десен бутон на мишката върху My Computer, Properties, System Restore. Там има плъзгач, с който можеш да укажеш колко от мястото на съответния дял да се използва за запазване на "спасителна" информация. Има и опция за изключване на System Restore, но засега не ти препоръчвам да се възползваш от нея.
//edit
Файловете на System Restore се намират в С:\System Volume Information, а като гледам така, тази папка си я дала, че е 0b.
Първоначално публикувано от silverfox
незнайно защо се палиш,ако беше прочел по горните ми поствания на два пъти съм писала че съм сканирвала и това което ти си прочел за "...4-ти човек... "...се отнася че 4-ти път сканирам за последния час...ама кой да чете
приятен ден ти желая
Това, че не слагам по 5 усмивки по постовете не значи, че се паля. Просто бъди по-конкретна на места, за да могат да ти помогнат хората. И съм прочел по-горните ти постове и незнайно защо не само аз съм останал с впечатлението, че никъде не споменаваш за сканиране на вируси.
И сега ще бъдеш ли така добричка да споменеш какво стана след като (може би) си изключила System Restore? Или си го споменала някъде, пък аз не съм го прочел
/edit
@А.Петров - защо не си пробваш остроумието някъде другаде. `Оди да искаш огънче на мадамите в дискотеката.
Към модераторите - мисля, че offtopic-ите за тази тема отдавна се изчерпаха.
System Restore изобщо не съм го изключвала,компа го преинсталнах,почти имаше нужда и тъкмо се получи 2 в 1
а защо папката System Volume Information ми се намира не в дял C,където е уиндоуса..или всеки дял си има такава папка
Всеки си има. Можеш да го изключиш поотделно за всеки.
Ем... ето какво ще ти препоръчам аз...
ИЛИ
натискаш START бутона от там RUN в появилата се кутийка ... пишеш "cmd" <-(без кавичкиде)
зареждати се конзолката ... черна с бели буквички
и там пишеш "chkdsk c: /f"
то ще те пита искаш ли при следващия рестарт да сканираш харда... ти натискаш "Y" което значи ДА и рестартираш компа
ИЛИ
Същото става с дясното копче на "C:" -> properties -> tools -> check-now -> избираш Automatically fix file system errors -> то пак ще ти пита да сканира на следващия рестарт... ти му даваш YES -> reboot на PC-то
Ако това не ти даде отговор... почни да се ровиш и виж коя папка ти е много голяма или поне ти се счита за прекалено... постни името и размера за да видим за какво става въпрсо
а и ... успех
П.П. не е вирус.... и не прави system restore и не го изключвай - лична препоръка