@Slero Работи.Току що го свалих без проблем .Интересното е , че първият опит за инсталация зацикли.При вторият опит нямаше проблем.
@Slero Работи.Току що го свалих без проблем .Интересното е , че първият опит за инсталация зацикли.При вторият опит нямаше проблем.
Пробвай от http://www.win.tue.nl/cgi-bin/usr/sequoia/download3.cgi.Първоначално публикувано от Slero
Благодаря първо, на @Avis - за линка и, второ, на всички, които бяха готови да ми изпратят програмката - наистина е полезна! Открих около 600 MB, и то само големи файлове - backups и прочее от разни програмки, които съм тествал и после не са се деинсталирали коректно... а колко ли още по-мънички файлове има!
Аз веднъж месечно изтривам съдържанието на:а колко ли още по-мънички файлове има!
\Documents and Settings\потребител\Local Settings\Temp;
\WINDOWS\Minidump;
\WINDOWS\Prefetch;
\WINDOWS\Temp.
В папката \WINDOWS след обновяване се натрупват папки с имена $Uninstall$, както и текстови файлове KBxxxxxx.log; ако не смяташ да деинсталираш актуализациите - можеш спокойно да ги изтриеш.
Ако имаш инсталиран MS Office, потърси в основната директория на устройствата папка с името MSOCache - около 300 Mb, ако я изтриеш, при актуализация на офис пакета ще ти трябва инсталационния му диск.
Можеш да провериш дали не са включени System Restore и Hibernate, както и дали кошчето е празно.
Чистенето на кеша на браузерите също помага, освен това можеш да пуснеш едно търсене за файловете Thumbs.db - има по един във всяка папка с картинки, която е била преглеждана в режим Thumbnails.
боже, хора, аз ли съм единственият, който ползва Total Commander и удрям по един Space на папките да видя коя колко е, като предварително знам коя колко горе-долу би следвало да е, и да си правя профилактика ежедневно (която отнема 1-2 минути)?!?!?!
някакви учудвания чувам за temp int files, prefetch, temp; файлове с .tmp разширение, файлове с нулева големина и т.н.
то като е тръгнало, хайде да ви светна и за всички aol*.swf и ca*.swf (за около седмица се натрупват между 10 и 20mb), които са примерно рекламките в ICQ, или за local settings\temp, който е различен от windows\temp....
Аз слагам ограничение на кеша на Браузъра - 20 MB и така ми остава да чистя само Prefetch и \Windows\Temp
Добър вариант е в Environment Variables да се укаже, че временната директория на профила е \Windows\Temp. Така \Local Settings\Temp си остава празна и не се пълни с боклуци.Първоначално публикувано от FearMe