Реших да споделя с вас какво ми се случи преди час.Докато си гледах свободното пространство на С установих,че ми е останало твърде малко и съответно реших да намеря това което ми го заема ( губеха ми се около 2GB!) някаде по диска.Разрових из папките и на края стигнах до Temporary Internet Files който беше тоно толкова колкото ми липсваха,естествено изтрих всичко в него, доволен от себе си реших веднага пак да проверя свободното място и какво да видя освободили ми се само някакви 100-200MB започнах да гледам умно от една страна празната директория от друга страна Properties на същата празна директория ме убеждаваше,че е около 2GB!!! .Реших и нея да изтрия ...нали съм хитър ... да ама не ... Windows ми обясни в прав текст ,че папката е системна и не може да я трие.Тогава се сетих за онази малка и вълшебна програмка Unlocker... подходих смело и изтрих с нея Temporary Internet Files въпреки заканите на Windows.Последва краш на Explorer ( не IE ) получи се същата ситуация като когато "убиеш" explorer.exe в Task Manager с тази разлика ,че тук веднага сам се рестартира автоматино за секунди и всичко си беше както преди WinAmp продължи да си свири без дори да прекъсне за секунда Trillian-a също си работеше перфектно даже за моя най-голяма изненада IE си седеше минимизиран сайтовете си се браузваха и за капак на всико download-a който правех именно с Download Manager-a на Windows безпроблемно си вървеше и завърши успешно donwload-a. .Споделям всичко това с вас защото подозирам ,че и на някой от вас са му изчезнали някой друг MB или GB дори и ако се окаже ,че именно в Temporary Internet Files се губят при иначе грижливо изпразнена папка,това е едно решение ..е може да не е най-интелигентното но пък ми свърши перфектно работа.Нямам идея какви са тези невидими файлове там но са факт.Само да кажа,че всички отметки (опции) които Windows предлага за възможност да се виждат скрити ,системни и всякакви файлове от този тип са направени отдавна,но тук наистина става въпрос за невидими файлове в Windows.Ами това беше всичко надявам се да помогна на някой ако се сблъска с това.