След като инсталирах Nero 7,ми се появи,нещо като папка...Работата е че след като деинсталирах Нерото,това си стои (Nero Scout) и не знам как да го махна от там,а ме дразни.
След като инсталирах Nero 7,ми се появи,нещо като папка...Работата е че след като деинсталирах Нерото,това си стои (Nero Scout) и не знам как да го махна от там,а ме дразни.
Дай му десен бутон опшънс и най-горе има едва чавка отгоре. Махни я и дай ОК!
Първо това пробвах,но не става....пише си Enable и след като му дам Exit(няма опция OK),се затваря и това нещо си стои там,дори и след като рестартирах компа.Първоначално публикувано от razziel
Start->Run->regsvr32 /u "%commonprogramfiles%\Ahead\Lib\MediaLibraryNSE.dll"
преди 15мин и аз я имах тази папка... махнах я за да пробвам как става... десен опшънс... нямаше отметка пред енабле скаут... сложих отметка и със слагането и махането видях в ехплорера как се подава папката и се скрива... отсавих си го както си беше без отметка и дадох ок и си изчезна... даже сега сложих един рестарт да видя дали ще цъфне пак... сигурно, защото аз си имам още нерото, а ти си го махнал... нз
Благодаря ти Приятел...само в тази папка не се бях ровичкал.Оправи се проблемчето.Първоначално публикувано от Edin_Lud
Благодарности и от мен. Свърши идеална работа!Първоначално публикувано от Edin_Lud