Преди известно време си взех Acer Aspire 5024 от Plesio. Поради обилното ръчкане на неоторизиран персонал (разбирайте жената и родата) се наложи да му преинсталирам Windows-а. За съжаление тъпите гърчоля (да не ми се обиждат хората с гръцки произход, визирам само определени личности, а не нацията като цяло) от Plesio си карат ноутбуците от Гърция и съответно същите са си предназначени от там. Дори и клавиатурата е надписана на гръцки. Просто впоследствие е добавен и БДС-а.
Спокойно, свърших с предисловието, сега директно по проблема. За моя голяма изненада, оказа се, че и оригиналния Windows XP Home Edition, който си върви с компютъра е също на гръцки. Проблема е, че гръцкия ми е по-чужд и неразбираем дори от латинския (който се дискутира в една друга тема).
Въпросът е, мога ли по някакъв начин същия този гръцки да си го направя на английски. Не искам да инсталирам пиратска версия, защото не искам да си играя в последствия да прецаквам валидацията. Пък и след като са ми взели пари за него, нека поне си го използвам...
Ако някой има идеи какво да направя, ще съм му много благодарен.
Мерси предварително.