Hello!
Тия дни се пробвах да свържа мобилен телефон (SE Z550i) с компютъра през USB-кабел.
Като начало - всичко точно. Намери новия хардуер, намери си драйвери, инсталира ги. Не поиска рестартиране или нещо от типа. Просто ми даде съобщение, че инсталацията на драйверите е приключила успешно, и разпозна телефона като USB-драйв. Паметта на телефона ми се отвори през стандартния файлов мениджър (Windows NT Explorer) съвсем нормално.
И в един момент, без каквото и да е било нестандартно действие от моя страна: http://basssa1.hit.bg/DSC00292.jpg
Рестартирах го по грубия начин (с "големия черен бутон") без да вадя кабела. Като се log-нах отново, иконката за USB-drive си седеше в systray-а, паметта на телефона можеше да се browse-ва нормално. Remove-нах USB-то, извадих кабела и след малко го включих пак. Отново ми даде "Found new hardware" и наново поиска инсталация на драйвери. Повторих описаната вече по-горе процедура за да се убедя, че отново ме чака синият екран от screenshot-a - без каквито и да било предусловия.
Повече опити не правих.
Някой случайно да се е натъквал на подобен проблем и още по-случайно да има някаква идея как да го оправя? Само не ми казвайте "Преинсталация на Windows-а", щото в Google и такова "решение" намерих...
Благодаря предварително на всички!