Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как се минава от Windows 2000 към Windows XP

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2005

Как се минава от Windows 2000 към Windows XP

В момента съм със Windows 2000 обаче реших да го сменям със ХР.Та въпросът ми е как по точно става номера? Преинсталирал съм и ХР и знам че по едно време през инсталационния процес намира операционната до момента система и си мислех че ще ми покаже Windows 2000 (примерно) и аз трябва да му дам format и след това да си продължа нормално. Ако не е така моля ви да ми кажете какво по точно трябва да направя че с тоя 2000 .... омръзна ми.
    Благодаря ви предварително

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Re: Как се минава от Windows 2000 към Windows XP

Зареждаш си Win 2K, поставяш диска с WinXP в устройството, той си стартира и оттам нататък четеш внимателно какво те пита. Общо взето, можеш и да не форматираш дялове. Особено такива, на които имаш данни.

4. Тук е от
    Sep 2005

Да благодаря Slero а дали ще има нещо по особенно на което да се запъна и да спра по средата ?Нещо необичайно дали да очаквам ?

5. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Не мисля, че ще има нещо особено. По-скоро се чудя защо точно сега, след като толкова време си карал на 2к си решил да минеш на XP? Аз в момента съм с такава ОС, но при следващата инсталация вероятно ще се даунгрейдна на 2к.

6. Тук е от
    Sep 2005

Еми кво да ти каца баце.... и с двете съм се сблъскал, ама съм останал по доволен от ХР-то.Просто по ми се нрави и все пак си мисля че е по ново от 2К и би трябвало да е по добро съответно . А и честно да ти кажа ми писна съвсем от 2000-то. Почна някакви бъгове да дава и до сега го търпях ма... абе писна ми с една дума.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Тогава си го ъпгрейдни до ХП, а като не те накефи - дел и реинстал 2к.
    Правил съм го 2 или 3 пъти, изключая несъвместимост с някои програми (преди няколко години) нямах други проблеми.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Windows 2000 SP4 или Windows XP SP2
    От artsil във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 02-10-07, 22:43
  2. windows 2000 стартиране на windows xp backup
    От spoofer във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 29-09-07, 00:50
  3. Windows XP или Windows 2000 ?
    От XIIID във форум Windows
    Отговори: 13
    Последно: 13-07-03, 13:21
  4. Savage 2000 драйвери за Windows 2000 ...
    От Dreamer във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 15-12-00, 00:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе