Резултати от 1 до 8 от общо 8

Explorer.exe Error

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2003

Explorer.exe Error

Имам некъв Доста странен Проблем от доста време на сам не мога да си намеря Свестен Windows интересното е че при всички Версий имам един и същ проблем !! След инсталацията след 10-то рестартиране/изклучване на Windows-a Explorer.exe направо Блокира дори в момента съм със ETHO January и пак същото след тези 10-на рестарта експолрера блокира и се оправя когато чрез ALT+CTRL+DEL отида на ShutDown/Log OFF и после когато вляза отново в профила тръгва другият интересен Факт е че Се получава и наразлични машини в момента съм на 2.4 GHz 512 Ram 120 GB HDD но се получава и на други пробвал съм го поне на 10 различни машини и всичките забива и различни версий на Уиндоуса Proffesional Home ? Единствено което съм забелязал че имах преди Оригинален Диск на Xp Proffesional на него не се получаваше никви бъгове за съйаление вече го нямам този диск и не мога да си намеря Или при инсталацията някъде бъркам Но не вийдам Къде мойе да се сбърка единствено езиковите настройки превключвам на БГ Не зная дайте Съвет Как да се отърва от този проблем !??

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Re: Explorer.exe Error

Бавен ти е Интернета. Рестартирай още 10 пъти и "дефекта" ще изчезне.
    Не се шегувам. Свързано е с опити за автоматичнни Windows Updates.
    А най-добре не рестартирай, ами го остави така както си е "блокирал". Ще се "отблокира" сам след известно време (зависи колко ти е бърз Интернета).

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

travoltino, на теб не ти ли е малко гнусен подписа?

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от Edin_Lud
    travoltino, на теб не ти ли е малко гнусен подписа?
    и после се чуди що му блокира Windows-a
    Кой знае колко буби прихваща още в първите 10 мин.

6. Тук е от
    Dec 2003

Чвстно казано аз съм спрял Ъпдейтите ! А че нета е бавен , Бавен е но се получава и когато го сложа на PC без нет.... !

7. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Намери си инсталация на Windows XP Pro Corporate Edition, която не иска активация, ако е СП1, качи отгоре СП2, сложи ако искаш всички критични ъпдейти с Аутопатчера и забрани после Automatic Updates. Това ще ти помогне да разбереш дали проблема ти е от наличния ти хардуер. Не е зле и да споделиш каква дънна платка и друг хардуер имаш - тунер, звук и пр. Ако имаш допълнителни платки, свали ги преди инсталацията и едва след стабилизиране на системата ги сложи и конфигурирай. Инсталирай първоначално със закачени само диск, флопи и оптично устройство (и видеокарта , ако не е вградена).

Че какво му е гнусното на подписа? Твърдението си е много правилно даже - управляват ни старите муцуни от ерата на Жан Виденов. а ние сме си все същите овце!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от stekyman

Че какво му е гнусното на подписа? Твърдението си е много правилно даже - управляват ни старите муцуни от ерата на Жан Виденов. а ние сме си все същите овце!

Предишният подпис представляваше реклама с голи момиченца приканваща да ходиш на някакъв сайт.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Аха, стоплих. Но аз визирам това, което съм видял.
    Но ако е било така се присъединявам към Edin_Lud

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Serious Error
    От ZanGaDor във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 31-07-07, 23:12
  2. An error
    От abv във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-04, 18:49
  3. PHP error
    От _NO_NAME_ във форум Linux
    Отговори: 4
    Последно: 04-09-04, 16:55
  4. Error 691
    От lenka във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 02-08-03, 11:40
  5. Win error
    От abv във форум Windows
    Отговори: 4
    Последно: 01-02-03, 16:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе