Имам некъв Доста странен Проблем от доста време на сам не мога да си намеря Свестен Windows интересното е че при всички Версий имам един и същ проблем !! След инсталацията след 10-то рестартиране/изклучване на Windows-a Explorer.exe направо Блокира дори в момента съм със ETHO January и пак същото след тези 10-на рестарта експолрера блокира и се оправя когато чрез ALT+CTRL+DEL отида на ShutDown/Log OFF и после когато вляза отново в профила тръгва другият интересен Факт е че Се получава и наразлични машини в момента съм на 2.4 GHz 512 Ram 120 GB HDD но се получава и на други пробвал съм го поне на 10 различни машини и всичките забива и различни версий на Уиндоуса Proffesional Home ? Единствено което съм забелязал че имах преди Оригинален Диск на Xp Proffesional на него не се получаваше никви бъгове за съйаление вече го нямам този диск и не мога да си намеря Или при инсталацията някъде бъркам Но не вийдам Къде мойе да се сбърка единствено езиковите настройки превключвам на БГ Не зная дайте Съвет Как да се отърва от този проблем !??