Re: Синхронизиране на данни в Excel
Здравейте FearMe, със шивашкия бизнес съм много на ТИ(той е моят живот), но с програмките сигурно няма да е така .Ще се задоволя с тая за наслагване на квадратчетата.Що се отнася до времето аз сам много упорит човек и мога да не спя по цели нощи ,но като реша ,че нещо ми трябва - -умиране има ,но ненаучаване --Не,така че ,ако имате желание да ме светнете и на нещо по сложничко няма да сгрешите.Имам два месеца за да направя подовия план на цеха. Какво точно искам да направя Вие се сещате.Зная размерите на цеха, зная колко машини , колко бригади ще имам и като зная изискванията на какво растояние трябва да са машините,една от друга,пътеки,гладачни маси ръчни места, колони и т.н.по лесно ще го направя с компютъра отколкото на ръка.С една дума за да не исчислявам , чертая и трия ( то и това ще го има ),с компютъра ще стане по лесно .Оставям на вас да прецените какво да ми дадете или кажете.Много ви благодаря предварително,за помоща ,а и за това ,че си направихте труда да ми отговорите.Очаквам с нетърпение Вашият отговор какъвто и де е той. angel
Здравейте отново FearMe,толкова съм се злисала в това какво ще Ви напиша(да не сгреша,че да стана за смях),че не видях "положителното Да".Надявам се наистина да е ДА , а не "обезсърчаващо Не". БЛАГОДАРЯ. :yahoo:
@dona
Ако искаш да чертаеш, мога да ти препоръчам A9cad имат фрее версия, която ще е достатъчна за твоите цели. Можеш да я изтеглиш от http://www.a9tech.com/download/A9CADV2Setup.exe
Програма с много повече възможности, но по-голяма и по-тежка е Autocad.
ViK, сърдечно Ви благодаря.В момента я тегля и дано намеря някакви указания как да работя с нея. Ако ли не ,надявам се да ми кажете от къде мога да намеря указания(много почнах да искам нали).Благодаря Би. :ole
ViK,азтеглих я но нещо не се отваря.Мисля че правино я инсталирах,но не би.Кажи как да я оправя или да я търся някъде другаде.Става реч за А9 саd. :-memnon
@homeoflove: Ако не е задължително ползването на М$ продукти, можеш да го направиш по най-елементарния начин - на три компютъра (двата от които се попълва таблицата) слагаш един и същ файл, като на трети комп, който е гарантирано работещ (няма начин в мрежата да нямате поне един такъв) слагаш оригинала на таблицата, без значение в отворен или не вид, като предварително в полетата, които трябва да се полълват задаваш, че трябва да четат в същите тия полета на отдалечените таблици (примерно C1=..... (пътя до компютъра, на който се работи\файла.xls\полето).
Така, винаги когато се отвори таблицата на 3-ти комп ще е винаги с актуални данни.
@dona: Мисля, че CorelDraw ще ти свърши по-добра работа в случая.
Цитат:
Първоначално публикувано от dona
ViK,азтеглих я но нещо не се отваря.Мисля че правино я инсталирах,но не би.Кажи как да я оправя или да я търся някъде другаде.Става реч за А9 саd. :-memnon
Кажи какво точно не ти я ясно или какъв е проблема.