problema e slednija. Pod WinXP na NTFS dyala imam edin file (ne e systemen), koito e povreden i iskam da go mahna, no ne moga. Pri opit da go iztrija, preimenuvam ili premestja mi dava gre6ka: "The file or directory is corrupted and unreadable".
Ako be6e na FAT dyala stjah da go mahna pod DOS, no tuk estestveno ne mozhe taka.
Mda, imal sam podoben problem, i go reshih kato bootnah prez Linux (togava imah i Linux instaliran).
Zashtoto si spomniam 4e parvo bootnah prez DOS (NTFS-DOS), i pak ne iskashe da se iztrie faila.
Za da ne instalirash Linux na prazno, vij niakoi priatel dali niama instaliran i da ti prigotvi linushka disketa (bootvashta samo s osnovni funkcii na kernela) neprimer...
Moje da proverish i kato se lognesh s bootvashtia disk(CD)na WinXP v recovery conzoleto dali niama da stane...
trastikata, ако нищо друго не помогне и наистина се налага да изтриеш файла (ти си знаеш) наистина пробвай под Линукс, ама задължително прочети http://linux-ntfs.sourceforge.net/info/index.html#3.3 преди това!! Трябва ти boot дискета със драйвер за NTFS с ВКЛЮЧЕН (по подразбиране НЕ Е) write support и със ntfsfix, който ТРЯБВА да пуснеш след каквото и да е писане. Аз не бих те съветвал да пробваш.
Пускал ли chkdsk, ndd и т.н.? Ако не пробвай първо това.
Nito NDD, nito chkdsk ne pomaga. Ne smjatam da probvam s Linux disketa, zastoto tam nisto ne razbiram, a i to ne e i tolkova nalezhasto. Prosto pitah ako ima6e njakakyv po-lesen na4in da go iztrija tozi file, no mai ste si po4aka do sledvastija format.