Здравейте.
Пуснах едно търсене бързо, но не намерих точно за проблемът, който имам сега.
Та набързо.
Имам клиент, донесе ми компютър HP, купен явно от маркетите тука.Оригинален windows. Инсталирах му неговия оригинален и след известно време сам поисква да се активира. Избирам Yes и изчезва това искане за активация, компютърът беше включен и е включен в интернет. Windows-a си е оригинален, с оригиналния си сериен номер. Днес ми се обади и каза че като се стартира, му показва, че този windows трябвало да бъде активиран и до там...не искал да зарежда повече...
Има ли начин този проблем да се реши без преинсталация на всичко наново и как ?
Извинявам се, ако точно този случай се повтаря, просто искам да разбера има ли начин без да си играя наново да преинталирам всичко,това е.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от DarkRose
 Първоначално публикувано от DarkRose   

Подведе ме, "Инсталирах му неговия оригинален...", затова счетох ,че става дума за заводско окомплектован НР продукт с Уиндоус, а не ОЕМ или такова с подменено recovery CD. След подмяна поради загубване или унищожаване разбира се започва да иска номер и активация. Както и всички ОЕМ или Retail.
 Подведе ме, "Инсталирах му неговия оригинален...", затова счетох ,че става дума за заводско окомплектован НР продукт с Уиндоус, а не ОЕМ или такова с подменено recovery CD. След подмяна поради загубване или унищожаване разбира се започва да иска номер и активация. Както и всички ОЕМ или Retail.
						 Щом сте с официален "истински" Уин, не пестете на MS главоболията, може да ви отнеме 3-4 часа и много нерви, но моля ви звънете на поддръжката, те са за това да решават проблемите с "истинският" Уин ...
 Щом сте с официален "истински" Уин, не пестете на MS главоболията, може да ви отнеме 3-4 часа и много нерви, но моля ви звънете на поддръжката, те са за това да решават проблемите с "истинският" Уин ...
						 ако е съгласен да си плаща, те не са леки ...
 ако е съгласен да си плаща, те не са леки ...