Въпроса ми е от къде мога да се здобия с такива екстри тъй като неискам да ползвам програми от рода на stile xp.Навсякъде иска някакъв соф който да се инстал,че да си качиш др тема.
Въпроса ми е от къде мога да се здобия с такива екстри тъй като неискам да ползвам програми от рода на stile xp.Навсякъде иска някакъв соф който да се инстал,че да си качиш др тема.
http://dragozov.data.bg/Programs/Pol...f3%f1%20XP.rar
Изтегли това и го направи както съм написал в инструкцията.След това можеш да слагаш и несертифицирани от Уиндоус теми с каквито Гугъл е пълен.
еи брат златен си.Мерси много,ще го пробвам.Първоначално публикувано от dragozow
P.S. изникна проблем.Като остана с Windows XP theme-то ( по деф дето е ) каквото и да отворя ми дава грешка в uxtheme.dll Това нормално ли е?
При Clasic-a няма проблеми.А и след като стартирам някои от *.msstyles отваря ми Display Properties но в списъка го няма ( Windows and buttons ).Или нещо неправя както трябва или...
Реших проблема.Изтеглих от:
http://www.softpedia.com/get/Desktop...P2-Final.shtml
uxtheme.dll ,следвах инструкциите там,и всичко е ОК сега
Мерси на отзовалите се.
P.S. А някаква идея за смяна и на иконите ( смених на основните - my computer,network-a,Recycle Bins,но от къде се сменят примерно на папките - трябва 1 по една ли да ги сменям и на всяка нова поотделно,и също на дяловете на харда иконката,на CD-то и т.н. )
С програмата TuneUp можеш да сменяш икони и преименуваш,от сайта им да теглиш пакети с икони.Моето кошче например се казва "Волф"
Още един въпрос.Значи появи ми се менюто search най-отгоре при кликане с десен бутон и когато кликна 2пъри върху някои от дяловете на харда или папка ми отваря опцията за search.И сега трябва постоянно да давам десен бутон и тогава Open за да ми отвори каквото и да било.Иначе си стартирам .exe-та с 2 кликания.От къде се редактираше този списък на десния бутон.
Start > Control panel > Folder options > File types > Drive > Advanced - Какво ти е default там? Find ли?
Въх,нещо мързела ме е налегнал.Гоогле знае всичко но... мерси намерих решение.А то е:Първоначално публикувано от Karata
1. Start Registry Editor (Regedt32.exe).
2. Locate and then click the Default value under the following keys in the registry if this problem occurs with folders:
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
If this problem occurs with drives:
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell
3. Click Modify on the Edit menu.
4. Type none in the Value data box, and then click OK.
5. Quit Registry Editor.
П.С. И още един въпрос малко извън темата.Възможно ли е да се направи bootable backup на вин-а.Гледам има програмки от рода на nLite,но аз искам да си запазя промените по вин-а ( themes,icons,boot screen и т.н. )