Здравейте от няколко дни имам главоблъсканици с ТВ-то и това пусто свързване , което по начало си е нещо елементарно .
И така ТВ-то е Samsung Plasma PS-42C7HX с целия набор от входове и 1 вход за HDMI. Едната му особенност която няма никакво значение е , че той е 42" но главната му платка е заменена със сходна но за 50" модел от това нямам никакъв проблем освен оразмеряването но това не ми е проблема .
При нормално AV връзка с DVD , при AVG-AVG с PC и HDMI- с булсатком приемник (HDMI) работи перфектно но при опит да го свържа с PC ( DVI-HDMI или HDMI-HDMI ) връзка единственото което получвам е NO SIGNAL .
Десктоп-PC то ми е с v9600GT Връзката до ТВ то е с преходник DVI-HDMI и от там с кабел HDMI-HDMI (Всеки един от компонентите работи , тествал съм ги на други системи или съм ги заменял с други също така съм ги използвал до преди 5 дена на друг ТВ.)
За по сигорно пробвах и с други 2 лаптопа с ATI и NVIDIA видео карти с връзка HDMI-HDMI но и те както десктопа не го намират като устройсто при нормален режим и при force режим също няма сигнал но при VGA работят перфектно . ( Неща като смени си драйверите с по нови / Изключи - рестартирай ТВ-то и PC / кабела ти е прецакан / входа ти е прецакан / Няма смисъл да ми ги пишете .) ако съм пропуснал някаква информация ще я допълня моля за някакъв разумен съвет