Искам да Ви попитам, дали добре ще ми върви Windows Vista и какво трябва да махна за да ми върви по-добре.
Компютъра ми е:
Processor: Intel Pentium 4 3.20GHz (Duo Core)
RAM:1024MB
Благодаря Ви предварително!
Искам да Ви попитам, дали добре ще ми върви Windows Vista и какво трябва да махна за да ми върви по-добре.
Компютъра ми е:
Processor: Intel Pentium 4 3.20GHz (Duo Core)
RAM:1024MB
Благодаря Ви предварително!
процесорът е добре, но хич няма да е зле още 1gb памет
не си казал какво е видеото, но на такъв процесор надали си останал на вградено, така че допускам, че там проблеми няма да имаш
необходимо уточнение - КОЯ виста искаш да сложиш?
(х86, 64, home, ultimate....)
нямам си и на идея, за това питам ... видеото ми е Nvidia 7600 GS ddr3 128/128Първоначално публикувано от FearMe
Home Premium
ако ти трябваше Ultimate нямаше да питаш коя ти трябва
но бъди предупреден - ако смяташ да играеш под vista (с други думи търсиш DX10), 7*** не поддържа DX10, а под виста й тежи и самата ОС, така че цялото упражнение е безсмислено. ако смяташ да играеш "vista only" DX9 игри (примерно Halo2), тогава пък и картата ти, и 1-ия гб рам са ти малко.
..просто да ти спестя малко разочарования отсега...
за операционната система е напълно наред. за ИГРИТЕ, заради които се слага vista, не е
С 1 GB памет при Виста за какви игри говорите...?! то половината памет я взема самата виста... Та трябват поне 2 GB. С 128 МБ видео също е немислимо игра... (незнам как тъй си с такъв процесор а видеото и рама никви ги няма). Язък за процесора защото те спъват паметта и видеотоПървоначално публикувано от FearMe