Suren ti si prav , a inache dokolkoto znam GF4 4200 se pravi ot neizdurjali chipovete za 4600 mai? NE znam niakoi neshto takova spomena az lichno sum izpurjil moita pochti do 4600....
Suren ti si prav , a inache dokolkoto znam GF4 4200 se pravi ot neizdurjali chipovete za 4600 mai? NE znam niakoi neshto takova spomena az lichno sum izpurjil moita pochti do 4600....
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>GF4 4200 se pravi ot neizdurjali chipovete za 4600 mai
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
...i kup drugi neshta koito ne sa izdarjali )
Ok
нямах представа че името е сменено. Иначе наистина говорех за nView Desktop Manager.
Sega raboti na dvata ekrana kato na televizora e na okolo 60Hz
no s TVTool no sega samata programka mi pravi nqkakvi problemi prez 15 min mi dava nqkakva greshka i se izkluchva i trqbva da q restartiram i se opravq a e kraknata
Сложи tvtool 2000 и няма да ти прави грешка.
http://julmin.hit.bg
A ot kade moga da go namerq tozi TVTool 2000
v nito edna tyrsachka go nqma ako mojete mi daite url pls
Абе ко искаш TVTool 6.5 с регистрация и т.н. пиши ми един e-mail.
Иначе програмката дето е безплатна се казва TV Control Center 2000, ама е доста по-орязана.
Аз такива програмки не използвам, защото не поддържат екстрите на nView-то, които са доста полезни, ама съм ги пробвал