Suren ti si prav , a inache dokolkoto znam GF4 4200 se pravi ot neizdurjali chipovete za 4600 mai? NE znam niakoi neshto takova spomenaaz lichno sum izpurjil moita pochti do 4600....
Suren ti si prav , a inache dokolkoto znam GF4 4200 se pravi ot neizdurjali chipovete za 4600 mai? NE znam niakoi neshto takova spomenaaz lichno sum izpurjil moita pochti do 4600....
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>GF4 4200 se pravi ot neizdurjali chipovete za 4600 mai
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
...i kup drugi neshta koito ne sa izdarjali)
![]()
Ok
нямах представа че името е сменено. Иначе наистина говорех за nView Desktop Manager.
Sega raboti na dvata ekrana kato na televizora e na okolo 60Hz
no s TVTool no sega samata programka mi pravi nqkakvi problemi prez 15 min mi dava nqkakva greshka i se izkluchva i trqbva da q restartiram i se opravq a e kraknata
Сложи tvtool 2000 и няма да ти прави грешка.
http://julmin.hit.bg
A ot kade moga da go namerq tozi TVTool 2000
v nito edna tyrsachka go nqma ako mojete mi daite url pls
Абе ко искаш TVTool 6.5 с регистрация и т.н. пиши ми един e-mail.
Иначе програмката дето е безплатна се казва TV Control Center 2000, ама е доста по-орязана.
Аз такива програмки не използвам, защото не поддържат екстрите на nView-то, които са доста полезни, ама съм ги пробвал