iskam i na dvete ednovremenno da ima kartina zashtoto televizora mi e v drugata staq.Kak moje da stane?
iskam i na dvete ednovremenno da ima kartina zashtoto televizora mi e v drugata staq.Kak moje da stane?
Choveche tolkova posta se izpisaha na taia tema , porazgledai malko i povecheto ot tiah biaha DOSTA PODROBNI...
Със TVTool става превключванто много лесно ама телевизора и монотора бачкат на 800х600 60HZ. ТVtool се използва ако не работи twinview-то което се управлява от драйвера на картата. Това е само за карти на nVidia. Използвай TVTool2000 за да нямаш проблеми със регистрацията.
http://julmin.hit.bg
Kartata mi e GEFORCE 3 TI LUX a televizora e 100Hz i ne vyrvi da go puskam na 60HZ zashtoto sve pak zatova sym go vzel 100
Щом ти е 100Hz значи ще си излеза на 100Hz. Не се притеснявай. Пробевй от меню nView от драйвера на видеокартата като избереш Clone.
Трябва да стане. Ако не стане ще трябва да ползваш TVTool. Абе по базикай са малко, разгледай какви са възможните настройки и пробвай.
Gforce 3 koia? Ti 500 ili Ti 200? I ima li izvodi za dva monitora, ili za edin monitor + Tv out?
Zna4i "twinview" i "clone" go ima samo na nVidia karti ot tipa MX.
Drugite GForce niamat takova neshto v drivera.
Shtom televizora e na 100h, se puska TvTool na PAL na 50Hz i she raboti bez beli linii na razvivkata na 100Hz televizor.
Razbira se 4e monitora she zaraboti na "osobena" 4estota okkolo 33Hz, i she sluji samo za kontrolen monitor.
Za tova pak televizora she si ba4ka normalno.
Zabravi 4e mojesh da pusnesh 100Hz na televizora.
Ako imash clone v drivera, a tova za tvoita karta go niama s sigurnost, to izobrajenieto na televizora niama da e full screen.
Докторе сигурен ли си че само МХ-овете има twinview. A GF4 MX и Ti-то имат? Щото ако нямат е много тъпо.
Това е вярно. Само 2МХ и 4 МХ имат Twinview( nView). Дори 4 МХ нямат ТV-out чип, а е вграден в самия GPU( затова и TVTool не работи с него - нямали достатъчна информация как да управляват режимите). За GF3 и GF4 не знам как е орханизиран TV-out-a обаче май на GF2 Ti не можеше да има клон режим и работеше или само ТВ-то или само компа.
За 100-те херца бях обяснил в друг топик.
AMi i chipovete GF4 Ti imat clone i NView
Twinview i clone imat samo karti nVidia MX, razberete go de!
Normalnite nVidia go niamat.
Zahsto oba4e (ne sam sa-sobstvennik vse oshte na nVidia) ne moga da vi kaja
Ne sam zapoznat s GF 4 normalna - 4600, (ne MX, koiato e po-bavna ot GF 2 Ti dori, tam rabotata e iasna...), i za neia ne moga da kaja nishto.
Ami choveche az sum s GF4 TI 4200 i ti kazvam che ima Nview, kakto i da e... ne tova e temata..
Nview kakvo obshto ima s Twinview i Clone display?
Sashtoto li e? Da ne bi nVidia da si e krastila neshto po nein na4in...
4200 e oriazania variant na 4600 i tam e vazmojno da sa napravili neshto v pove4e po otnoshenie na TV, za smetka na drugo.
Ta 4oveka e napisal s kakva karta e, a tam takiva neshta niama.
Taka 4e...
nview и Тwinview нямат нищо общо като идея. Едното е за настроики на "екстри" на картата до колкото може така да се каже /по мое мнение безполезно/ а Twinview - вече е ясно.
nView e новото име на TwinView и имат много общо (те всъщност са едно и също). Това за което говори YG като настройка на екстри се нарича nView Desktop Manager.
На 4200 единственото орязано са честотите на чипа и на паметта. Друга разлика няма !!!
Обаче в едно ревю забелязах, че пишеше че серията GF4 4ххх имала два RAMDAC-a така че явно няма проблем да си поддържа всички режими като клон и т.н.