Zna4i harda mi e na tri dqla v C: mi e Win98,a v E; mi beshe XP-to.Formatirax si E: i sled kato si restartiram compa me pita v koq operacionna sistema da vlqza kato sum samo s Win98.Nqkoi znae li kaka da go mahan i samo s 98 da vlizam?
Zna4i harda mi e na tri dqla v C: mi e Win98,a v E; mi beshe XP-to.Formatirax si E: i sled kato si restartiram compa me pita v koq operacionna sistema da vlqza kato sum samo s Win98.Nqkoi znae li kaka da go mahan i samo s 98 da vlizam?
Забележка:
Командата fdisk /mbr се пише под дос!!!
/На мен ми помогна за да изтрия Boot manager-a за Linux/
Добре съм с компютрите
Командата fdsik /mbr нищо няма да направи... Редактирай boot.ini, сложи default на 98 и timeout на 0.
BEWARE! INTEL INSIDE!
Shte vi kaga kakvo mi pishe na boot.ini timeout go napravix na 0 no ne moga na win 98 da dam default.Shte vi dam kak si beshe bez da go promenqm:
[Boot Loader]
Timeout=5
Default=C:
[Operating Systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
C:\="Microsoft Windows 98"
C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"
Iskam da vi pitam dali da mahna C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup" i "Microsoft Windows XP Professional"DAli shte se bugne ako samo go mahna i ostavq Win98?
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Iskam da vi pitam dali da mahna C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup" i "Microsoft Windows XP Professional"DAli shte se bugne ako samo go mahna i ostavq Win98?
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Няма проблеми, само направи backup на старото boot.ini за всеки случай.
BEWARE! INTEL INSIDE!