Niakoy znae li niakva aktualizaciq na Win XP,niakoq programa,s koqto da igraq igrite pod XP na 4estotata, na koqto po oprin4ip si pokazva monitorat mi na dadena razdelitelna sposobnost, a ne na 60Hz...?[:-spin]
Niakoy znae li niakva aktualizaciq na Win XP,niakoq programa,s koqto da igraq igrite pod XP na 4estotata, na koqto po oprin4ip si pokazva monitorat mi na dadena razdelitelna sposobnost, a ne na 60Hz...?[:-spin]
Qvno polzva6 prodykt na NVIDIA, tui kato tqxnite driver-i ima tozi prodlem pod XP[^] Eto nqkolko programki s koito stava nomera:
http://rack2.free.evro.net/server21/...ix%20Programz/
Az polzvam RefreshForce.
jax - с кой драйвер на nVidia си? Последните няколко си го поддържат това нещо, в Preformance & Quality Settings си има Refresh rate Overrides, от там можеш да си му зададеш на каква резолюция на какви херци да ти пуска монитораЕлементарно е
Иначе можеш да си ползваш и отделен софтуер. По принцип няма голяма разлика.
Mersi za suvetite,no se pak GTA3 mi varvi kato na baven kadar,mnogo bavno, bavno.Na kakvo mojej da se dalji?Videoto mi e GeForce MX440 128DDR?[:-bouncy]
E значи, тръгна от честота на монитор и стигна до насичане на кадри. Като питаш поне си кажи целия проблем, а не да го режеш на части, защото объркваш хората, които се опитват да ти помогнат... Ако си мислиш, че от честотата на монитора ти зависи бързодействието на играта си в ГОЛЯМА заблуда![]()
Не се правя на разбирател,само питам.Предполагах,че като се оправи честотата ниама да има проблем с бързината на GTA3,понеже на нея ми правеше тези номера.Нямам за цел да обърквам когото и да е било...
<font color="red">MOD. EDIT
Kayso
Цензура пич, цензура, не се заяждай, нема нужда</font id="red">
Намали детайността на играта дето се вика, пусни на 1024х768х16 примерно, махни AA и AF и няма да ги имаш тея насичания![]()
Пробвах го и т'ва с детайлността,не е причина,продължава в същия дух[!]иначе под Win ME си върви без проблеми...Няма значение,сигурно е от драйверите на видеото.Не е болка за умиране...
Probvai s Refresh Lock i az imah sa6tiq problem slojih NvidiaRefreshRateFix i pak ni6to ne stana 6oto ne mi poddarja video kartata GForce 4 MX440 i tarsih baq vreme i nakraq gi otkrih tiq dvete i varvqt bez problem pone pri men ima6e i o6te edan programa ama ne q pomnq ako ne moje6 a gi nameri6 drasni nqkoi mail i 6a ti gi pratq