На всеки се случва да постъпва така, дори си мисля че за потребителя е по-добре като му се свърши работа по-бързо...
Преглед за печат
На всеки се случва да постъпва така, дори си мисля че за потребителя е по-добре като му се свърши работа по-бързо...
А пък на мен до сега никога не ми се е случвало. и би ме било срам така да лъжа клиента
Виста-та си е добър софтуер както и да го кажем. въпросът е дали сме свикнали на него :))
Ето тук има пробив по темата:Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
http://forum.msi.com.tw/index.php?to...2357.msg923681
И аз харесвам Виста, а и свикването с нея не е проблем, но засега не мога да намирам някой драйвери и програми, например не мога да си сменя софта на сателитния приемник...
Пробва ли да го пуснеш като Win XP или Win 98 съвместим от настройките на шорткъта? Понякога помага.Цитат:
Първоначално публикувано от ab52
Казах, че зная как да се оправя, но не разполагах с време. Налага се човек да е гъвкав ;-)))) при взимането на решения, а не да тръгва с артилерията, а и така си спестих време да ида на кръчма. Кое е по-важно да ида на кръчма или да сложа ХР което няма да бъде оценено по достойнство?Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
:Drinks:
Намерих ъплоадер работещ с Виста, за качване към сатприемник, но не намирам драйвер за кабела, с чип ARK3116 e, по-точно намерих един , но не може да се инсталира.... Сега свалям инсталдиск за ХР с последните драйвери за NFORS ...
Сложи си виртуален ХР.
Не съм сигурен, но някъде съм чел, че виртуалните системи не работят с други драйвери освен с тези на реалната система, по-специално за USB ... не съм пробвал лично...
MSI VR630X-041BG... Инсталирах вече и винХР като 2-ра система. Буутлоадерите "не се разбраха" през кой от тях да буутва, но се оправи с VistabootPRO v3.2.0. Опитвах да вкарвам драйверите при зареждане с USBфлашки, но не се получи затова направих диск в който с nlite вкарах драйверите. За интересуващите се http://www.msfn.org/board/index.php?...8;#entry356029
Здравейте, чета в темата и виждам че сте събрани доста знаещи, обръщам се към вас с молба за помощ относно MSI wind notebook. Днес го купих за дъщеря ми като подарък за Коледа , момчето в магазина ми каза че няма проблем да си инсталирам Win, за целта си купих отделно DVD четец с USB.E ама като не съм го правила никога се оказва много сложно за мен и едва ли ще се справя. Та мисълта ми е : кажете къде да го занеса да го оправят и колко ще ми струва.
Кажи поне откъде си? :)
:offtopic:
Ако си беше направил труда да погледнеш профила, щеше да разбереш че е от София.Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Какъв точно "Win" искате да инсталирате. Ще се намери някой, който да ви помогне, но уточнете това.Цитат:
Първоначално публикувано от djuji
Като че ли, четейки ревютата му, а и характеристиките, машинката е създадена за Windows XP, но все пак напишете желанието си.
Този, който ще се наеме, трябва да знае това.
Ще ми се да е Win XP ама ......, иначе модела е U90