Penelope95, ясно е какво ти е направило впечатление от "За форума", но ... налага ми се да го пиша за втори път тази вечер ... нещото което те заблуждава за нашите взаимоотношения е, че не знаеш наистина какви са. Известно твърдо ядро от потребителите тук се познаваме дори и лично в резултат на купони на форума, сбирки или ... запои за някои ги наречи. Може да си кажем всичко точно заради това. Използваме форума и за да се развлечем малко, да си го изкараме един на друг, че иначе трябва да се [с]бием в къщи. Дори и да си кажем нещо не много приятно, на другия ден не е останало нищо. Или е толкова малко, че на следващия купон всичко изчезва.
Например на следващия купон, заради "тежките обиди", които ми нанесе, очаквам потребител да ме почерпи с една голяма ракия [+салата] от северна България, а аз ще се трогна и ще го почерпя с "Русенски бисер" да кажем, ако има. Ако не, ще донеса.
Такива работи.
И не знам колко пъти с Black Adder трябва да ти пишем:
Нищо не правиш с антивирусната извън Safe Mode, нищо.
Вируса трябва да е писан от някой тексаски първокласник от най забутаното село, за да можеш да го дезактивираш под пълноценно работещ Windows.