незнам дали е разискван проблемът.. потърсих с търсачката, но не ми излеза тема за моя иначе огромен проблем...
от вчера не мога да отворя нито my computer, нито каквато и да било папка... излиза си прозореца на съответната папка, но там има едно фенерче, което постоянно търси нещо, а от файлове и помен няма....опитах да ги отворя със десен бутон/explore.. но пак резултата е същия...премахнах наскоро инсталираните програми...но никакво подобрение..
но това не е най-лошото... когато реших че един рестарт би могъл да премахне главоболията ми се оказа че не мога да го рестартирам, дори не мога да го изключа... разбира се прибягнах до индианския метод с дърпане на щепсела, но когато го включих, проблема си е пак същия... да не говорим че е адски бавен [(освен това при включването искаше да натисна или F2 или F1 (не съм сигурна че беше F1, но за F2 съм сигурна), като едното ми отвори настроиките на биоса, а другото ме пускаче в windows)]
единствените неща, които работят що годе нормално са skype, avast i mozzila.... просто от quick launch си се отварят, а avast си се стартира сама
П.П. нямам си и на идея дали съм успяла да премахна всички наскоро инсталирани програми, защото ги деинсталирах през start menu... споменавам толкова подробности, защото незнам откъде би могла да е причината
надявам се по-знаещите от мен да ми помогнат...