Ама верно няма да е лошо, когато някой пита за драйвери да му се препоръча да започне с "някаква програма-еверест", че иначе ми се допива ракия от мисловни напъни.
Ама верно няма да е лошо, когато някой пита за драйвери да му се препоръча да започне с "някаква програма-еверест", че иначе ми се допива ракия от мисловни напъни.
абе пичове,явно не мога да съм на вашето ниво за да обясння правилно и на разбираем език.обаче понеже знам кой ми даде дъното,обадих му се и всичко се реши.оказа се,че съм свалил всички драйвъри без тези за аудиото.е оправих и тяхказаха ми от къде да си ги сваля.иначе еверест е страхотен ама,в моя случай само даде констатацията .
Похвално начинание, продължавай в същият дух и ще намериш.Първоначално публикувано от veilis
MSI VOX - Драйвери за Windows Vista 32bit
@veilis
Може би се чудиш какво иска да ти каже Black Adder ...
"Редиме, чадиме, седиме, гладиме гънки ,мериме, вадиме свиваме слимове тънки
Кривата шапка, ланеца, смъкнати дънки, храниме тебе, проблема ти в ритъма фънки
...
Сутрин мия си зъбите, но първо очите, за да мога да видя кога и как раждат се звездите, дърпам ви юздите, защото зимен сън спите.. Преди да ме питаш мен-първо себе си попитай :
Как сам дотам си стигнал без мозък грам до грам са ти количествата ... На Сандокан не се прави не е мода ...
За бога не мога да мога да кажа на кой какво къде!"
Feel, "Просто песен"
За нищо, разбрахме го както трябва.
Ако имаш повече въпроси, welcome!