имам нужда от драйвьри за дъно:jm2a581-pb.всъщност тях ги изтеглих,но явно за звука нещо не са както трябва.видео картата ми е:8600Gt256/128ddr31.2....
имам нужда от драйвьри за дъно:jm2a581-pb.всъщност тях ги изтеглих,но явно за звука нещо не са както трябва.видео картата ми е:8600Gt256/128ddr31.2....
ами не тръгва звукьт.дава само сигналите на компа/този пищящият/.нямам звук.тува е.
о.к.преинсталирах уиндоса и сега възстановявам нещата.но звукьт го няма
К-System - има го в нета изтегли диска.Първоначално публикувано от bilian
По горе написах, каква ти е звуковата карта?
Не те питам от любопитство.
предполагам,че е на дъното.защото аз не я виждам,а не я пише в описанието,което ми дадоха от призводителя,когато го купувах
виждаш марката и модела на дънната платка
влизаш в google, пишеш го и намираш спецификациите (а най-вероятно направо ще ти даде страницата на производителя и оттам ще изтеглиш нужните)
Ако знаеш каква мъгла е в google за този Jetway JM2A581-PB, а и въобще Jetway, FearMe ....
Справил си се с драйверите или си си настроил BIOS по начин, по който да имаш звукова карта.
не,свалих си някаква програма-еверест.тя ми каза,кой е пройзводителя и кои е номера и така стигнах до драйварите за звука.
Интересно, в началото беше написал, че си си свалил драйверите, а явно не е било така.
То като му гледам постовете, много труд трябва да хвърли човек за да разбере какво е искал да каже, какво е направил и какво умее.
Ама да не го съдим, сигурно е много зает и бърза, не е като нас айляк![]()