ами те имат тази маркировка като индикация, че няма да бъде позволено изпълнението им
това най-вероятно се дължи на факта, че при първото им пускане не си им позволил да "излязат" в интернет (натиснал си 'keep blocking") и след това, разбира се, windows продължава да ги блокира
"позволяват" се като отидеш в control panel -> windows firewall -> exceptions и ръчно зададеш въпросната програма
Аз пък мисля, че "излизането" в интернет няма нищо общо, а самото .ехе не се стартира. Любопитно ми е какво гласи съобщението на английски или български език.
По интуиция ми се струва, като че ли "Нещото не е налично или не е инсталирано".
Да точно това означава ! Windows-a ми е на френски .Първоначално публикувано от Malone
Оправих проблема със защитната стена ! Благодаря ви за помоща !
LUbaka, колко ще е добре тези съобщения да са на английски ..... - напиши какво ти е оптичното устройство. Като гледам си с мобилен компщтър и най-вероятно е DVD-RW, ама знае ли човек. Това го прави като слжиш диск в устройсво което не чете такъв вид носител
DVD+RW ми е оптичното устройство . Забравих да кажа че си преинсталирах Windows-a, на предишния нямаше никакви проблеми , записвах си на същите CD-та . Като смених Windows Vista Home Premium със Windows Vista Ultimate ми се появи този проблем . Ha съобщението изписва че "Windows не може да прочете поставения диск в оптичното устройство Е: " "Проверете че диска е във формат който Windows може да го чете . Ако диска не е форматиран , трябва да го форматирате преди да го използвате .