аз пък мисля че IDE-то на дъното не е в ред.
Опитай да качнеш CD-rоm-а на другото, просто за опит.
аз пък мисля че IDE-то на дъното не е в ред.
Опитай да качнеш CD-rоm-а на другото, просто за опит.
Riset BIOS to defaults, ако не е успешно, намери си пиновете за рисет на дъното и го рисетни оттам
Biosa съм го ресетвал сигурно 10 пъти 1 път сменях батерията за всеки случаи,HDD не е сата.
Pat цъкането се чува от дъното.
dash ще пробвам с Live CD да вида как ще се държи системата,мерси,че ме подсети тъкмо се чудих каде да си тествам Ubuntu-to
мерси на вички отзова ли се,сега почвам да тествам по-касно ще напиша резултатите
А как всъщност се е породил този проблем? (включително и нуждата от преинсталация) Да не би след някоя гръмотевична буря?
мерси на вички отзовали се да помогнат.Мисля,че открих къде се корени проблема,даже вече е отстранен.За хората на който им е любопитно ще кажа,че проблема е бил в това,че процесора просто е загрявал адски много поради неналичието на паста.
glowndark проблема е породен от някой който е барал компа преди мен,при смяната на процесора.И да отговоря на следващият въпрос незнам защо е сменян процесора.А за бурята нямам си и на идея компа не е мой а на познат,че на негов познат.
@devyl - не знам дали си чел какво съм ти писал но в първият ми пост или 3-тия отговор на темата ти съм ти написал точно това, но явно си пропуснал да прочетеш какво ти пиша или ми нямаш доверие.
Явно съм пропуснал(извинявам се за което),как да ти нямам доверие аз ако нямах доверие нямаше да питам.Първоначално публикувано от glarus