nqkoi da ima problemi pri gledane na filmi pod WinXP s SP1 ?? bsplayer, media player i irfan view mi zabivat pri opit za gledane na avi ili mpg
nqkoi da ima problemi pri gledane na filmi pod WinXP s SP1 ?? bsplayer, media player i irfan view mi zabivat pri opit za gledane na avi ili mpg
Досега никакви проблеми, BSPlayer-a си върви нормално. Windows Media player също, то оставаше и това да не върви[:D]
Понякога ми дава illegal operation, но не е от SP1, а е от драйверите ми за DivX.......кой знае - може да ти е бъгава инсталацията на уиндоуса
az sam s corp. edishuna s vgradeno SP1 , niamam takiwa grizhi s bsplayra! []
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by laMARTIN
Понякога ми дава illegal operation, но не е от SP1, а е от драйверите ми за DivX.......кой знае - може да ти е бъгава инсталацията на уиндоуса
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
а ся пък уиндоуса, без SP1 нямаше такива проблеми. Свалих това fddshow и с него пък си работи идеално. странна работа
mafiika, kazva se CODEC, mnojestveno chislo na anglo-bilgarski CODECI. CODECSI (ot CODECS v ed.ch.) e neshto savsem drugo...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by mafiata
кодекси имаш ли изобщо? от рода на Divx .....
имам от рода на Divx 5.02 и Nimo pack
Mnogo narod proplakaha ot toq Nimo, az sushto. Potursi iz google ffdshow i go ka4i, tova moje da go opravi.
tova s kodeksa mi haresa ;o))) imam problemi s toia na truda ;o)
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Flex
Mnogo narod proplakaha ot toq Nimo, az sushto. Potursi iz google ffdshow i go ka4i, tova moje da go opravi.
az ffdshow go ka4ih, imah malko problemi s asf filmite ama sled nqkolko preinstaliraniq na divx5.02 i ffdshow zasega vsi4ko vyrvi
i sledvashtiq mi vypros e: Zashto pri opit da se otvorqt avi i asf filmi s media player 8.00.00.4487, playeryt se close-va vednaga ?