ufff i az mislq 4e XP e nai-dobriq win samo mi kajete kak da podkaram heroes 3 shadow of death pod XP
ufff i az mislq 4e XP e nai-dobriq win samo mi kajete kak da podkaram heroes 3 shadow of death pod XP
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ufff i az mislq 4e XP e nai-dobriq win samo mi kajete kak da podkaram heroes 3 shadow of death pod XP
<div align="right">оргинално мнение на lamerko_</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
HOMM3 Complete - 2CDs.
Съдържа : Restoration of Erathia, Armageddon's Blade, Shadow of Death.
Domin нещя друг heroes 3
shadow of death е най-хубав другите хич ги няма а точно shadowa ne trugva []
Странно, виждал съм SoD под XP да си върви без никакъв проблем.
Eii BO, problema e v tova che ti si se izmachil ))))) Stiga s toia vechen spor XP ili 98 i t.n .
Niama losh windows stiga da znaesh kak da rabotsih s nego .
Грешиш и то адски много ,за мен този Windows е най-добрия от всичките или ти не можеш да работиш с него или си попадна на бъгава версия[:D]
XP е много стабилен, повече от 2 години съм нямал никакъв проблем с него.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Toa WinXp ne staa za absoliutno ni6to.Izmu4ih se dva dena s nego.Neam predstaa ko tolko go falat,kato e pulen s bugove!!!
<div align="right">Originally posted by BO*-*11/11/2002*:* 00:16:39</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Честно казано съм страшно учуден как това очевидно некомпетентно мнение може да предизвика подобна дискусия....
Прочетох до края първата страница и повече неиздържах... и се чудя как хора които уважавам са се принизили да спорят с автора на подобна тема....
PEACE !
Абе тази тема е от преди две години, кой я изрови? Тогава WinXP беше новост още, та затова се е заформила такава дискусия [].
Стига си чесахте езиците! PitarK е прав, има теми за WinXP SP2 вече... изявявайте се там!